Norsk mann glemte sin kone på rasteplass: Politiet jaget ham på motorveien

28/10/2020 14:32

Emma

Innland
En norsk mann glemte å sjekke om alle var tilbake i bilen før han kjørte lenger ned den tyske autobahn.

En familietur tok en uheldig vending da et foreldrepar og deres sønn var ute og kjørte. Den norske familien var på vei gjennom Tyskland da de bestemte seg for å hvile på en rasteplass, i den tyske delstaten Niedersachsen.

På et tidspunkt går kvinnen på do, og da hun kom tilbake til bilen, fikk hun seg noe av en overraskelse. Tysk politi sa i en pressemelding.

Familiebilen var borte. Det viser seg at faren hadde oversett at bare sønnen og seg selv var i bilen - rett og slett ikke hadde lagt merke til at moren hadde forlatt bilen. Det var derfor bilen var på motorveien i stedet.

Gode råd er dyrt i en slik situasjon, men til kvinnens flaks, det skjedde å være en toller på rasteplassen. Han hjalp til med å få familiebilen - som nå ble svingt av den tyske motorveien - ønsket.

Det var imidlertid ikke tilfelle å lokalisere den norske familiens bil og de første 50 km. videre langs motorveien stoppet tysk politi mannen.

Var overbevist om at kona satt i baksetet

De spurte ham hvor hans kone var, og han svarte umiddelbart at hun tok en pause i baksetet, men da de gjentok spørsmålet, innså mannen at han ikke hadde sett bra nok ut.

Familien ble senere gjenforent i Mengershausen, hvor de (familien, ed.) samlet sett, tok tilsynet med et smil.

De var veldig glade for politiets hjelp og takket dem med et smil, tysk politi ønsket familien en god returreise og fremfor alt samlet hjemkomst.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.