Skolebussjåfør blir trakassert av ungdommer ombord på bussen: Senere tar sjåføren hevn

05/09/2017 14:15

Anniken Hauge

Innland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En jurist vurderer om saken skal etterforskes ytterligere.

Vi kjenner alle til det. Unger som maser så mye i baksetet at man bare har lyst til å stoppe bilen og sette dem av.

En liknende hendelse fant sted i går da politiet rykket ut til en skolebuss på Brattøya i Kristiansund kommune.

Det skriver NRK.

I følge sjåførens forklaring har ungdommene trykket på stopp-knappen inne i bussen mange ganger, uten at noen av ungdommene skulle av. Til slutt ble han så lei av ungdommenes oppførsel at han rett og slett kjørte helt til endestoppet uten å slippe av noen på veien.

– Sjåføren har kjørt i henhold til ruta helt til endestasjon før han valgte å åpne dørene. Han har forklart at han ble irritert over at de misbrukte stoppsignalet, sier operasjonsleder i politiet, Ole Wulvik til NRK.

Selv om det hele sikkert var ment som en uskyldig spøk fra de videregående elevenes side, valgte bussjåføren å sette ned foten og statuere et eksempel. Det kan nå få konsekvenser for vedkommende, da det var noen av ungdommene ombord som ble bekymret og redde.


NRK melder at en jurist derfor vurderer om saken skal etterforskes ytterligere.

 

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.