Den unge moren skulle bare en liten tur på Spar - minutter senere skjer det utenkelige

21/07/2023 07:30

Emma

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En norsk mor var en liten tur på Spar, da hun plutselig fikk en helt vanvittig beskjed.

Alle samler dem sammen og må kvitte seg med dem når de begynner å hope seg opp.

Pant i form av flasker eller bokser er rett og slett ikke veldig spennende å ha på kjøkkenet hjemme, men er morsommere å levere inn når du da kan trekke flaskekvitteringen fra kjøpene dine.

Men for nordmannen Gunhild Lygre fra Førresfjorden dekkes kjøpene for mange år fremover da hun vant en million kroner ved å levere fra seg et par tomme bokser i pantautomaten forleden, skriver TV 2.

- Det var en veldig opprivende handletur, sier moren til TV-stasjonen.

For da Gunhild Lygre sto med sin to år gamle sønn på armen i nærmeste Spar-butikk og donerte sine brukte bokser til Røde Kors, hylte plutselig en sirene og en lang kvittering kom ut av maskinen.

Der tok det et øyeblikk før moren skjønte at hun tilsynelatende hadde blitt millionær.

I Norge er det en millionpremie på spill blant dem som velger å donere boliglånspengene sine - og den unge moren Gunhild Lygre vant den prisen denne gangen.

Med en jobb som vaktvikar i helsesektoren faller pengene på et tørt sted. Med to små barn og et kommende bryllup i horisonten, får pengene raskt ben å gå på.

- Jeg lurer på om vi kan få boliglån nå? sier hun og ler, og understreker at pengene først og fremst skal brukes på det kommende bryllupet.

I Norge trekkes det jevnlig lodd om pengepremier når privatpersoner donerer penger via flaskedispenseren. Trekningen startet i 2008 og Gunhild Lygre er millionær nummer 49.

Men selv om bankkontoen nå har fått en skikkelig overhaling, vil Gunhild Lygre fortsette å donere boliglånet sitt til Røde Kors via depositumsautomaten.

- Vi har ikke råd til å gi månedlig, så jeg trykker alltid på knappen. På den måten støtter vi en god sak, selv om vi ikke vinner hver gang, sier hun til TV2.no.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.