Dramatisk hendelse på taket av Rema 1000: Mor og ungen hennes drept på stedet

20/10/2023 23:00

redaktion

Innland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mor og ungen hennes drept på stedet.

I Lillehammer har en bemerkelsesverdig hendelse utspilt seg, der tre elger, nemlig en ku og to kalver, ble oppdaget på toppen av et supermarked tilhørende Rema 1000.

Dessverre er elgkua død og den ene kalven ble avlivet på stedet. Det opplyser hendelsesleder Kåre Nordgård fra Innlandet politidistrikt, ifølge NRK.

Nordgård delte følgende:

"Da vi ankom etter å ha fått beskjed om hendelsen, var det bare en kalv på taket, mens elgkua og den andre kalven var forsvunnet. Elgkua hadde tilsynelatende hoppet ned fra den ene siden av bygningen og døde mens siste kalv var sporløst forsvunnet."

Hele episoden fant sted i et boligområde. Nordgård forsikret at myndighetene vil ta seg av fjerningen av de døde dyrene, og den eneste overlevende kalven antas å ha søkt tilflukt i skogen.

Både ansatte og beboere i nærheten av supermarkedet ble overrasket over denne uvanlige hendelsen. En ansatt ved navn Ann Marie, ansatt i Europris, uttrykte sin forundring:

"Det var veldig rart. Jeg skjønte ingenting. Lederen ringte og sa at det var en elg på taket. Jeg trodde hun tullet," sa hun.

Politiet ble varslet klokken 18.06. Det er fortsatt uklart hvordan de tre elgene havnet på taket.

Foto: Skjermbilde / Mapbox (supermarkedsbeliggenhet)