Gunhild bråvåknet til telefon fra Hamar: «Å, fader»

18/09/2023 23:30

Emma

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ingen sikret seg førstepremiepotten i Eurojackpot fredag kveld.

Gunhild Midtlyng lå og sov på sofaen da hun fikk Telefonen fra Hamar. Fordi hun hadde lagret Norsk Tippings vinnernummer ved en tidligere anledning var hun klar over hvem som ringte, og løp dermed inn på et annet rom for å kunne snakke i fred.

Det skriver norsk tipping på deres hjemmesider.

Gunhild var forståelig nok også svært spent da hun svarte i mobilen, og da vi endelig kunne røpe premien ble det først litt stille, før hun utbrøt:

– Jøss. Det var ikke verst. Kult!

Det tok kanskje ikke helt av i den andre enden, men slik er det noen ganger. Vinnerreaksjonene fra de heldige som får Telefonen fra Hamar er like forskjellige som folk flest. Noen reagerer med full jubel, andre er litt mer tvilende, mens noen rett og slett mister munn og mæle.

– Dette føles helt innafor ut, ler Midtlyng på spørsmål om hvilke følelser hun kjente på. Videre kunne hun med latter fortelle om hvordan det oppleves å bråvåkne av en telefon fra Norsk Tipping.

– Jeg hadde jo lagret nummeret fra en gang før, så da jeg våknet av at det vibrerte på stuebordet og det stod «Norsk Tipping» på mobilen, tenkte jeg «å, fader», før jeg løp inn på et annet rom.

Hva premien skal brukes til hadde hun ennå ikke helt klart for seg – og feiringen av premien måtte vente for hun skulle tidlig opp dagen etter. 

Ingen vant førstepremien

Førstepremiepotten står fortsatt støtt etter Eurojackpot-trekningen i Finland fredag kveld. Dermed vokser den til ca. 742 millioner kroner før neste trekning tirsdag 19. september.

Fem heldige vinnere hadde 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten. Fire tyskere og en finsk vinner kan glede seg over en premie på nøyaktig 4 626 280 kroner hver.

Fire spillere hadde 5 rette og sikret seg tredjepremiepotten. To tyskere, en polakk og en svenske kan se frem til hver sin premie på 3 261 260 kroner.

Og her til lands var det altså Gunhild Midtlyng (48) fra Melhus i Trøndelag Eurojackpot-millionær da hun vant premien på 1 million kroner i den nasjonale tilleggstrekningen.

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.