Heldig Meny-kunde tok med seg pant på 60 kroner: Forlot butikken med en million kroner

13/04/2023 13:13

Emma Sletta

Innland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinne hadde med seg pant til 60 kroner da hun besøkte en Meny-butikk. Da hun forlot butikken, hadde hun en million kroner med seg.

En kvinne fra Oslo var innom en Meny-butikk i Bærum. Her ville hun kjøpe seg inn og gi fra seg et boliglån på rundt 60 norske kroner. Det førte til at hun forlot butikken med en premie på én million kroner.

Det skriver Boliglånslotteriet.

– Det hender vi tar turen til Bærum for å handle. Forrige fredag skulle mannen min og jeg kjøpe møbler i en av butikkene her, og benyttet anledningen til å handle litt på Meny i Østerås, sier kvinnen i 60-årene, som ønsker å være anonym.

– Da hadde jeg med meg en pose med pant. Jeg brukte dem i pantelotteriet og trykket på Røde Kors-knappen. Da sto det at jeg hadde vunnet.

– Jeg klarte ikke helt å lese hva som sto der. Først så det ut som jeg hadde vunnet tusen kroner, men så syntes jeg det så ut som hundre tusen.

– Så kom mannen min gående og så på: «Du har ikke vunnet hundre tusen, du har vunnet en million», sa han enkelt. Da ropte jeg «hoho» høyt i butikken, men heldigvis var det ikke så mange andre i nærheten, sier hun.

Hun avslører også at hun fortsatt har vanskelig for å tro at det stemmer at hun har vunnet én million kroner.

– Det er utrolig å vinne så mye penger. Du tror ikke det kan skje. Jeg skal dele gevinsten med mannen min, for det er han som har drukket opp mange av de tomme flaskene jeg har pantsatt, sier kvinnen med et smil.

Ikke bare er hun fornøyd med å ha vunnet det store pengebeløpet, hun har også allerede lagt planer for hva det store pengebeløpet skal brukes til.

– Vi er veldig glade for å reise, så nå planlegger vi en tur til Spania. Og det er fint at vi kan bruke noen av pengene på noen gaver til våre nærmeste, sier hun.