Johanne handlet i Rema 1000: Fikk sjokk da hun kom ut av butikken

17/07/2023 10:30

Emma Sletta

Innland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Da Johanne kom ut fra Rema 1000, var han plutselig borte.

Johns yngre bror hadde dratt på ferie til Thailand, så hun hadde fått ansvaret for å passe på brorens søte hund, Cai, sammen med brorens kjæreste.

Fredag kveld klokken 21.45 var de ute og gikk tur med Cai da de valgte å stikke innom den lokale Rema1000-butikken i Oslo. I mellomtiden ventet den 1 år gamle labradoren, Cai, utenfor i båndet.

Da Johanne og brorens kjæreste kom ut av butikken igjen, var ikke Cai å se noen steder.

Johanne ringte faren, og de kjørte rundt i Oslo for å lete etter hunden, mens hundens eier satt i Thailand og følte seg hjelpeløs.

– Det var færre og færre folk i gatene, og det var helt mørkt, da det nærmet seg midnatt sluttet vi å lete, fortalte Johanne til NRK, som ikke vil oppgi etternavnet sitt.

Hjelp fra en ukjent

På sosiale medier hadde Johanne og faren lagt ut en oppfordring om hjelp til å finne hunden. Dag Gladmann Sørheim oppdaget denne oppfordringen kort tid før han var på vei til sengs. Han valgte imidlertid å kle på seg og gikk ut for å lete etter hunden.

Han spurte tilfeldige mennesker, og plutselig møter han en dame som gikk med en svart hund. Han spør om hun hadde sett Cai. Det hadde hun ikke, og derfor syklet Dag videre.

Når Dag møte noen andre som også lete etter hunden Cai, ble han spurt om han var helt sikker på at det ikke var Cai kvinnen hadde gått med. Dag var selvfølgelig ikke sikker, så han skyndte seg å sykle tilbake og lete etter kvinnen.

Han fant henne på jernbanestasjonen, og han tok et bilde av hunden og sendte det til Johanne. Det var en rask respons:

– Det er ham, sa Johanne, ifølge NRK.

Artikkelen fortsetter under bilde...

Foto: Privat

Dag ble derfor hos kvinnen og spurte om han kunne se halsbåndet. Det fikk han ikke lov til, og da tenkte Dag at det måtte være den.

Kort tid etter dukket Johanne opp på stedet, og da Cai så Johanne, skyndte den seg å løpe til henne.

På stedet ringte Johanne politiet, men siden det ikke var en nødsituasjon, kunne de ikke prioritere hendelsen, og kvinnen kunne derfor gå uten siktelse.

Læs også: