Måtte på legevakt etter sjokkfunn i Rema 1000-produkt: Nå advarer kjæresten andre

12/10/2023 19:00

Emma Sletta

Innland
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Har du nylig kjøpt nøtter i Rema 1000? Da kan det være lurt å sjekke innholdet.

En norsk mann ved navn Richard Finsådal fikk nylig en ubehagelig overraskelse da han åpnet en pose med nøtter som han hadde kjøpt hos Rema 1000.

Det viste seg at posen med 135 gram 'Honey Roasted Peanuts' ikke bare inneholdt nøtter, som forventet. Richard Finsådal merket først at noe var galt da han hadde satt tennene i blandingen og glasskårene knaste mellom tennene.

Det sjokkerende funnet av knust glass i nøtteblandingen førte til en reaksjon fra Richard Finsådals kjæreste, Nora Renate Brekkemoen, som umiddelbart bestemte seg for å advare andre forbrukere på Facebook.

«Tror en advarsel er på sin plass», skriver hun i begynnelsen av et innlegg på sin Facebook-profil og fortsetter:

"Når du nyter en pose med nøtter, er knust glass ikke det du forventer å få ... vi kan bare håpe at Richard Finsådal (kjæresten, red.) ikke har svelget noe av det. Jeg lurer på hva Rema 1000 har å si om dette.»

Ifølge Agderposten måtte Richard Finsådal på legevakten som følge av hendelsen. Her viste det seg at det var glasskår i tannkjøttet hans, som legene senere fjernet.

Til tross for den alvorlige hendelsen har Rema 1000 foreløpig ikke svart på Nora Renate Brekkemoens Facebook-innlegg, som ble delt lørdag.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.