Nytt fra politiet om trippeldrap i Norge

09/05/2024 10:30

Emma

Innland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nå har politiet nytt i drapssaken.

Politiet har nå avsluttet en rekke etterforskninger som gir nye opplysninger om den grusomme drapssaken i Torpo i Norge.

Her ble en mor og hennes to sønner skutt og drept i mars mens de sov.

Og nå har resultatene av de toksikologiske testene kommet ut, som fastslår at de drepte ikke hadde narkotika i blodet og derfor ikke ble bedøvet.

I stedet konkluderer politiet med sikkerhet med at de sov.

– Politiet vet at en av de drepte sov med ørepropper. Dette kan være en av forklaringene på hvorfor vedkommende ikke våknet av skudd. En av de drepte sov i en etasje, og de to andre sov i etasjen under, heter det i en pressemelding fra Sørøst politidistrikt onsdag, ifølge Dagbladet.

Det er politiets oppfatning at mannen og faren til barna, Arne Slaaten, skjøt og drepte sin kone og to barn før han tok sitt eget liv.

De omkomne ble alle drept med samme våpen.

Og dermed nærmer politiet seg et helhetlig bilde av hendelsesforløpet, som selvfølgelig også har vært målet fra starten:

– Vi ønsker å kunne gi de etterlatte svar på hvordan dette kunne skje, sier politiadvokat Ann Irene Mathiassen.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.