Stor nyhet: Nå kan du sjekke inn på Norges første gaming room

15/02/2024 17:00

Emma

Innland
Foto: Strawberry og Quality Hotel Expo
Foto: Strawberry og Quality Hotel Expo
Nå har du muligheten for å sjekke inn på Norges første gaming rom.

Den 13. februar kunne man for første gang i Norge sjekke inn på et gaming room.

Quality Hotel Expo på Fornebu har i samarbeid med Telia og GSIGN skapt 5 hotellrom med utstyr og innredning tilpasset gjester som setter pris på å slappe av med litt gaming etter møtet, eller å dyrke hobby når de er på reise.

Det skriver Strawberry i en pressemelding.

Hotellet har i samarbeid med Telia og GSIGN nå laget fem hotellrom med utstyr og innredning for gjester som liker gaming. Driftsdirektør for Quality Norge, Elisabeth Saupstad, gleder seg til å tilby gaming rommene til gjestene.

- Det er stor stas å være først ute i Norge med dette konseptet. Erfaringene vi har gjort oss i Sverige tyder på at aldersspennet på gamere er større enn først antatt og at dette er et konsept som er like mye verdsatt av forretningsreisende som mer aktive gamere, sier Saupstad. 

De tekniske løsningene på rommet er levert av Telia, mens GSIGN står for innredning og gamingmøbler. Gjesten kan velge mellom en rekke spill, og headset, skjermer, streamingutstyr, tastatur, mus og gamingstol er også tilgjengelig. Rommene er lydisolert og lyssatt slik at opplevelsen blir komplett.

Quality Hotel er samarbeidspartner med Norges E-sportforbund og ser store muligheter i dette markedet. 

- Norges E-sportforbund setter stor pris på Quality Hotels kontinuerlige innsats for innovasjon og nytenkning innen e-sport og gaming. Dette initiativet bidrar til å øke synligheten og anerkjennelsen av e-sport og gaming som en legitim aktivitet. Forbundet ser frem til å utvide samarbeidet og legge en større del av sine kommende aktiviteter til de velrenommerte hotellene til Quality Hotel, sier Elin Yoojung Moen, President, Norges E-sportforbund.

Quality Hotel Expo på Fornebu blir det første hotellet i Norge som tilbyr gaming room. I Sverige kan du booke room for gaming på Quality Hotel Match i Jönköping og på Quality Hotel Globe i Stockholm.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.