10 dårlige (men koselige) vaner som har kommet av hjemmekontor

25/11/2021 13:15

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Her er en liste med de 10 dårligste, men også litt koselige, vaner som vi har fått etter hjemmekontor.

Etter koronapandemien traff landet vårt er det flere som har laget/vært nød til å lage et hjemme kontor hjemme.

Hjemmekontoret har blitt de flestes nye hverdag over de siste par månedene, og det må da selvfølgelig ha kommet noen dårlige vaner ut av det.

Women.dk har laget listen med de 10 dårligste vanene som har kommet av hjemmekontor.

1. TV-en min er altid på. Er det noe hyggeligere enn å sitte og jobbe på sofaen med God Morgen Norge i bakgrunnen?

2. Jeg når verken 10,000, 8,000 eller 6,000 skrit. Det er ikke veldig langt fra sengen til sofaen, sofaen til kaffemaskinen eller fra sofaen til kjøleskapet.

3. Lunsjpausen min er mindre sosial og knapt så spesiell ... Jeg kan lett svelge noen få episoder av Modern Family på Netflix sammen med makrell maten min.

4. Jeg snacker liiiiitt mer hjemme. Jeg forstyrrer jo ingen andre hvis jeg bare kaster en pose popkorn i mikrobølgeovnen.

5. Jeg sitter langt fra ergonomisk korrekt. Sengen og sofaen kan alikevell gjøre noe annet enn kontorets hevesenke bord kan - for eksempel gi en dårlig rygg ...

6. Antrekket mitt består av morgenkåpper og koselige sokker. Ingen jobber hjemmefra i jeans... Ingen!

7. Jeg står opp fem minutter på åtte, og de fem minuttene er alt jeg trenger for å gjøre meg klar: morgenkåpe, koselige sokker, knoll i håret – sjekk!

8. Jeg glemmer pauser. Det føles allerede litt som en pause når jeg sitter hjemme på sofaen med den bærbare datamaskinen og kaffen (og en skål popkorn).

9. Jeg savner kollegene mine. Så jeg bombarderer dem med e-post og meldinger: "Hva fikk du til lunsj?" * Setter inn mitt eget bilde av brødskiva med leverpostejen og agurk på*.

10. Jeg skrur opp musikken helt. På hjemmekontoret klager ingen på julemusikk i november (eller at jeg skråler med på Last Christmas).