10 tegn på at du er i et sunt forhold

05/09/2020 22:28

Emma

Livsstil
Trykker du ut kvisene hans og deler du bad med ham – er du mest sannsynlig i et sunt forhold

Hverdager med leverpostejs brødskiver og tøjvasker trenger ikke være en indikasjon på at du og partneren din ikke har et sunt forhold. 

Her er et utvalg av de tingene folk gjør når de lever i et sunt forhold:

1. Deler badet

Etter hvert som forholdet mellom deg blir mer alvorlig, vil du sannsynligvis begynne å dusje sammen. Ikke for å ha sex, tankene deg, men å bli vasket. Du skrubber hverandre på ryggen og kan til og med vaske hverandres hår.

2. Trykke kviser ut

Vi vet at du rødmer når vi nevner det. Men noen ganger leter du til og med etter betente purre på kroppen din, slik at du kan skyve kviser ut på hverandre.

Rent for å "hjelpe" den andre parten. Bare sørg for at det ikke ender opp med å blåse til en av dere fordi det gjør vondt for mye.

3. Se på TV-serier sammen

Når det gjelder en TV-serie, overtaler du raskt den andre til å se på. Og før du har sett deg rundt, har du sett alle de åtte sesongene sammen på Netflix.

 

4. Strykker hverandre i søvn

Menn må innrømme at de elsker å ligge å kose like mye som kvinner gjør. Men kvinner må innse at han ikke kan fortsette med nusserie hele natten.

Når du sovner under nusserie er det alltid en tid på natten når mannen sniker armene til seg selv eller du våkner opp samtidig for å endre posisjon til noe mer individuelt. Hvis du ikke koser før du sovner, men bare la føttene berøre hverandre fra hver side av sengen, er det fortsatt et sunt forhold.

Berøringen forteller deg at dere elsker hverandre og koser - men at nusserie ikke vil være intens i kveld.

5. Får hverandre til å le

Det er viktig å kunne få partneren din til å le. Når dere forstår hverandres humor, er dere på samme bølgelengde. Uansett hva du går gjennom, må den andre personen kunne få smilet ut slik at du vet at alt kommer til å gå bra.

6. Bruk badet sammen

Det skjer når man er i badekaret og den andre må gå på badet. Mange par bryr seg ikke og ser til og med på hverandre i mellomtiden, men de fleste gjør løsningen der personen i badekaret vender ryggen til - men snakker fortsatt med det på toalettet.

7. Emner på daten

Det er flott når par dater for en kveld. Kvinnen tar på seg en fin kjole og legger håret på mens mannen barberer og knapper en fin skjorte. Når du har satt deg ned på restauranten og bestilt mat, kan det være en kunst å finne gode emner å snakke om.

For de fleste mennesker i et sunt forhold, ender skravlingen opp med å flyte uanstrengt med alt fra nye filmer, sladder fra vennekretsen eller arbeidsplassen og ideer til neste ferie.

 

8. Skifter tøj foran hverandre

Enten om dere bor sammen eller ikke, vil det komme en tid der dere skifter foran hverandre. Hjelper mannen med å finne et par sokker mens han zipper opp kjolen din. Det er fint å hjelpe - selv når du er usikker på om du ser bra ut.

9. Putesnakker

Dette er ikke den frekke typen samtaler, men om samtalene du har etter en lang dag når du ligger sammen i sengen.

Her er det tid og nærhet til å spørre hvordan du har det og snakke i detalj hele dagen før du sovner i hverandres armer.

10. Hente ferdigmat midt på natten

Det er nå søtt når et par kjører hånd i hånd ned på Shell klokken to om natten for å kjøpe en matbit. For noen er det en slags felles øvelse, men de fleste gjør det fordi de er sultne.