10 tegn på at du er i et sunt forhold

12/09/2022 07:32

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du skyver ut kviser og deler et bad med ham - så bor du mest sannsynlig i et sunt forhold.

Hverdagen med pate sandwicher og klesvask trenger ikke å være en indikasjon på at du og partneren din ikke har et sunt forhold. Kimberley Hinderson har skrevet om denne thoughtcatalog.com.

Her er et utvalg av tingene folk gjør når de bor i et sunt forhold:

1. Dusjer sammen

Etter hvert som forholdet mellom deg blir mer alvorlig, vil du mest sannsynlig begynne å dusje sammen. Ikke for å ha sex, men å bli vasket. Dere skrubber hverandre på ryggen og kan til og med vaske hverandres hår.

2. Trykker kviser ut

Vi vet at du rødmer når vi nevner det. Men noen ganger leter du til og med etter betente porer på kroppen slik at du kan trykke kviser ut på hverandre.

Bare for å "hjelpe" den andre parten. Bare vær sikker på at det ikke slutter med slag mot en av dere fordi det gjør for vondt.

3. Se TV-serie sammen

Når den partneren faller for en TV-serie, overbeviser du raskt den andre om å se på. Og før du vet ordet av det, har du sett alle åtte sesongene sammen på Netflix.

4. Kose hverandre for å sove

Menn må innrømme at de er like glad i kosing som kvinner er. Men kvinnene må innse at han ikke kan fortsette med kosingen hele natten.

Når du sovner under kosingen, er det alltid en tid om natten når mannen sniker armene til seg selv eller du våkner samtidig for å endre posisjonen din til noe mer individuelt. Hvis du ikke koser før du sovner, men bare la føttene berøre hverandre fra hver side av sengen, er det fortsatt et sunt forhold.

Berøringen forteller dere at dere elsker hverandre og koser dere - men at kosingen ikke blir intens i kveld.

5. Får hverandre til å le

Det er viktig å kunne få partneren din til å le. Når dere forstår hverandres humor, er dere på samme side. Uansett hva du går gjennom, bør den andre personen kunne sette et smil i ansiktet ditt, så du vet at alt kommer til å gå bra.

6. Bruke badet sammen

Det skjer når den ene er i dusjen og den andre må gå på toalettet. Mange par bryr seg ikke og ser til og med på hverandre i mellomtiden, men de fleste gjør løsningen der personen i badekaret vender ryggen - men fortsetter å snakke med det på toalettet.

7. Emner på daten

Det er flott når par er sammen for en kveld ute. Kvinnen tar på seg en fin kjole og tar på seg håret, mens mannen barberer og knapper en fin skjorte. Når du har satt deg ned på restauranten og bestilt mat, kan det være en kunst å finne gode emner å snakke om.

For de fleste i et sunt forhold ender samtalen opp med å flyte uanstrengt med alt fra nye filmer, sladder fra vennekretsen eller arbeidsplassen og ideer til neste ferie.

8. Skifter tøy foran hverandre

Enten dere bor sammen eller ikke, kommer det en tid da dere skifter klær foran hverandre. Hjelper mannen med å finne et par sokker mens du pakker ut kjolen din. Det er fint å ha hjelp - selv når du ikke er sikker på om du ser bra ut.

9. Puteprat

Dette er ikke den slemme typen samtaler, men samtalene du har etter en lang dag når du legger deg ned sammen i sengen.

Her er det tid og nærhet til å spørre hvordan du har det og snakke i detalj hele dagen før dere sovner i hverandres armer.

10. Henter fastfood midt på natten

Det er nå søtt når par løper hånd i hånd ned 7-eleven klokken 02.00 for å hente en matbit. For noen er det en slags felles øvelse, men de fleste gjør det fordi de er sultne.