26 år gammel kvinne hatet seg selv: Nå har hun gått ned 41 kg og er ugjenkjennelig

17/06/2023 13:30

Sofie

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
En 26 år gammel kvinne som 'avskydde' seg selv bestemte seg for å gjøre noe med det. Nå har hun gått ned over 40 kg og er ugjenkjennelig.

En 26 år gammel kvinne har delt en video der hun viser frem sitt fantastiske vekttap. Kort tid etter har videoen gått viralt på det sosiale mediet TikTok. Videoen har allerede blitt sett av mer enn 1,4 millioner mennesker.

I beskrivelsen gir hun uttrykk for at hun er både gladere og friskere. Dessuten avslører hun at hun har gått ned 91 lbs. Dette tilsvarer cirka 41 kg.

"En sunnere og gladere sommer i år. Totalt vekttap så langt er 91 lbs (41 kg). Jeg har fortsatt 63 lbs (28 kg) igjen før jeg når målet mitt," skrev hun.

Hun avslører også at vekttapet hennes har blitt muliggjort ved å ha tatt en gastric bypass-operasjon. Ifølge Newsweek ble hun operert for rundt åtte måneder siden, noe hun forklarer i en tidligere video på sosiale medier.

I hennes siste video på TikTok kan du se et eldre bilde av den 26 år gamle kvinnen. Her befinner hun seg i det som enten er et basseng eller en badestamp.

På bildet har hun på seg bikini og har en drink i den ene hånden. Over bildet har hun tydelig gitt uttrykk for at hun ikke var fornøyd med seg selv.

«Usunn, deprimert og avsky for måten jeg så ut på», skrev hun under bildeteksten til bildet.

Foto: TikTok

Etter dette gjøres kuttet til en annen tekst.

Her gir hun uttrykk for at hun selv har bestemt seg for å endre på det. "Fint... Da skal jeg gjøre det selv. -91 lbs," står det over skjermen på en rosa bakgrunn.

Deretter viser hun et bilde av hvordan hun ser ut i dag. På bildet er hun iført bikini og står på et terrasseområde. I den hånden har hun en drink.

Det er også tydelig å se at hun har gått ned i vekt, da hun nesten ikke er til å kjenne igjen.

«Gladere, sunnere og lære å elske meg selv igjen», skrev hun som tekst over bildet.

I en tidligere video har hun avslørt at hun tidligere har slitt med spiseforstyrrelser og lav selvtillit. I denne videoen forteller hun også at hun følte seg hjelpeløs og alene. Derfor visste hun ikke hvordan hun skulle nærme seg vekttap.

Hun sier også at hun «prøvet alt». Hun prøvde blant annet personlig trener og kostholdsplan med kaloriunderskudd, men ingenting hjalp.

Til slutt tok hun beslutningen om å fly til Tyrkia, hvor hun gjennomgikk en gastrisk bypass.

I kommentarfeltet er det flere som gir uttrykk for at de er imponert over vektnedgangen hennes.

"Før- og etterbildene dine er bare vakre. Jeg er så stolt over at du har nådd målene dine," skrev en bruker. "Du er vakker på begge bildene! Men jeg ser at du stråler av selvtillit nå," skrev en annen.

"Jeg lagrer dette som inspirasjon. Takk! Du ser utrolig ut," sa en tredje.