4 ting du aldri bør oppbevare på badet

24/01/2023

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er faktisk ikke fullt så enkelt som du kanskje tror å oppbevare tingene dine på badet. I hvert fall ikke hvis du må gjøre det riktig.

Et unikt vanskelig område å holde orden på er et bad.

De fleste leilighetsbadene har ikke mye plass til å begynne med, og hvis du er interessert i skjønnhet eller hudpleie, kan den allerede begrensede plassen fort bli overbelastet med produkter og diverse.

Mens mange føler at de må stappe alle "toalettsakene" inn på badet, er det en håndfull ting du aldri bør ha i baderomsskapene dine.

Shantae Duckworth, en profesjonell arrangør og grunnlegger av Shantaeize Your Space, deler hva du ikke bør ha på badet og hvor du skal oppbevare dem i stedet.

1. Diverse 'jern' til håret
Åpne et hvilket som helst baderomsskap eller -skuff, og du vil sannsynligvis finne en håndfull varme verktøy. Av sikkerhetsgrunner sier eksperten at hårføner, krølltang og strykejern ikke bør oppbevares alene uten riktig beskyttelse.

"Hvis vann kommer på ledningene, kan det forårsake brann," sa hun. I stedet for å kaste dem inn i skapet ditt, foreslår hun å bruke oppbevaringsbinger med lukkede lokk for å beskytte verktøyene. Når hårverktøyene dine har "et hjem", kan de plasseres i en skuff eller et skap atskilt fra vasken. Det skriver Realhomes.

2. Sminke
Hvis du har en forkjærlighet for sminke, kan en rekke mascaraer, leppestifter og concealere raskt ta over badet ditt. Mens du sannsynligvis strekker deg etter favorittsminkeproduktene dine på daglig basis, fraråder eksperten å oppbevare disse elementene i et baderomsskap.

Bruk heller en reise- eller kosmetikkveske for å enkelt transportere hverdagssminken fra soverommet til badet. "En annen idé er å sette oppbevaringsbeholdere i akryl på benkeplaten på badet for enkel tilgang," legger eksperten til.

3. Håndklær
I motsetning til hva man tror, ​​hører ikke bade- og håndklær hjemme under vasken på badet. "Fuktighet kan skape bakterier som deretter kan vokse og spre seg til gjenstandene under vasken," sier Shantae Duckworth.

Selv om det kan se bra ut å åpne baderomsskapdørene og se alle håndklærne pent brettet, er det bare ikke det mest hygieniske alternativet. «Jeg vil anbefale å oppbevare dem i toaletthyllene», sier eksperten.

4. Toalettpapir
Det er ingen overraskelse at de fleste oppbevarer toalettpapiret sitt i baderomsskapene, men Shantae Duckworth sier at det bør oppbevares andre steder. "All overflødig fuktighet kan påvirke bruken av disse gjenstandene.

Skaden kan forårsake mugg, som deretter kan spre seg," forklarer hun. Oppbevar i stedet papirgjenstandene dine på et tørt oppbevaringsområde eller på en toalettpapirrullholder. Begge metodene vil holde badet ditt rengjøres og hjelpe deg med å maksimere plassen din.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.