5 grunner til at kvinnen din ikke blir våt i sengen

11/04/2023 10:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Saken med samleie er at like mye som det er morsomt, er det også vanskelig.

Det grunnleggende kan være enkelt å forstå, men når det kommer til virkeligheten, vil du garantert møte noen støt langs veien som bare kan gi deg en "vanskelig" tid du ikke hadde forutsett.

En slik fartsdump er å få kvinnen din våt i sengen, for slik vi kjenner det er det en av de viktigste forutsetningene for god og smertefri sex. Men som de fleste gode ting i livet, kommer det ikke lett. Det skriver Mensxp.

Og selv om det fortsatt er mange måter å få kvinnen din våt og dryppende i senga, er det de fleste mislykkes å holde en kvinne våt hele veien.

Så hvis du er en av de mange mennene som møter litt turbulens når det gjelder å holde de nedre delene av partneren din våt, kan dette være årsakene bak tørken:

  1. Du hengir deg ikke til forspill

En av de vanligste årsakene til at en kvinne ikke kan bli våt, er når du ikke hengir deg til nok forspill. Og med det mener vi ikke å kysse i et par minutter og deretter dykke med hodet først inn i hovedakten.

Tenk på det som å marinere en kylling, jo lenger du lar den seksuelle spenningen brygge og investere i forspillet ditt, jo mer smakfull blir hovedretten.

  1. Hun er en røyker

En annen årsak, som oppdages av helsepersonell, er røyking som har en negativ effekt på vaginal smøring.

Røyking påvirker blodstrømmen og reduserer den, noe som ytterligere fører til utilstrekkelig smøring. Så i tilfelle det har begynt å påvirke sexlivet ditt, vet du at det er rett tid å slutte!

  1. Hun er stresset

Det er en undervurdert og underkjent årsak, men en som er mest vanlig. Mesteparten av tiden, når en person er stresset og engstelig over sitt personlige eller profesjonelle liv, har stresset en tendens til å gjøre det vanskelig å slappe av og gi slipp.

Det er derfor, hvis du føler at kvinnen din har problemer med å bli våt der nede, kan det være at hun er stresset og at underbevissthet er det som må pleies. Meditasjon kommer godt med i slike tilfeller.

  1. Bivirkninger av medisiner

Visse medisiner er også kjent for å påvirke en kvinnes kropp, spesielt når det gjelder hennes naturlige smøretilstand.

Det er derfor, hvis du merker visse endringer i partneren din like etter at hun byttet medisin eller begynte å ta nye, er det best å konsultere en lege og finne ut om det har noe med din seksuelle helse å gjøre.

  1. Hun er ikke lykkelig

Nå kan det være en million årsaker til at det skjer, og derfor er det best å ikke anta at problemet er deg. Du må imidlertid forstå at for de fleste kvinner er sex ikke bare en fysisk handling, det er også en følelsesmessig handling.

Det er derfor, hvis kvinnen din er trist, opprørt eller ulykkelig, har det en tendens til å bli oversatt gjennom at kroppen hennes ikke føler seg klar.