5 smarte måter å rengjøre toalettet uten toalettrens: Nummer 3 er genial

28/10/2023 07:00

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Har du ikke mer toalettrens i skapet? Ikke få panikk, for det er fortsatt en mulighet til å få toalettet til å skinne.

Hvis du har gått tom for toalettrens og frykter at toalettet ditt ser litt trist og skittent ut, er det ingen grunn til bekymring.

Vi har funnet fem geniale og overraskende måter du kan rengjøre toalettet uten å måtte ty til den vanlige kjemiske toalettrenseren.

1. Teposer:

Hvis du noen gang har lurt på hva du skal gjøre med gamle teposer, har du nå svaret. Slipp tre teposer i kummen og la dem stå over natten. Dagen etter kan du bruke teposene som filler og gni dem mot sidene av toalettet.

2. Hvitløk:

Dette trikset er ikke bare for å skremme bort vampyrer. Skjær tre fedd hvitløk i mindre biter, kok dem i en halv liter vann og la væsken avkjøles. Hell det ned i toalettet om kvelden og la det stå over natten. Om morgenen skrubber du med toalettbørste. Hvitløk inneholder allicin, som dreper bakterier og gir toalettet ditt en forfriskende glans.

3. Lag din egen vasketablett:

Du kan lage din egen effektive vasketablett ved å blande 150 gram natron, 75 gram sitron- eller eddiksyre og to skjeer oppvaskmiddel. Form små kuler av stoffet og bruk en om gangen. Ballen løses opp til en skummasse, som etterlater toalettet ditt rent og skinnende. De resterende mirakelkulene kan du spare til en annen god gang.

4. Cola og salt:

Denne kombinasjonen kan også gi toalettet ditt nytt liv. Bland 350 milliliter cola med to skjeer salt, hell blandingen i kanten av toalettet og la den stå i 30 minutter. Skrubb med toalettbørste og skyll.

5. Truseinnlegg:

Eteriske oljer kan hjelpe med å friske opp toalettet ditt. Drypp noen dråper eterisk olje på et truseinnlegg, brett det opp og fest det på utsiden av toalettet. Det gir en naturlig og behagelig duft på badet ditt.

Så neste gang du står overfor et skittent toalett og mangler rengjøringsmidler, prøv en av disse alternative metodene for å få vasken til å skinne.

Med ingredienser du sikkert allerede har hjemme kan du spare penger og samtidig hjelpe miljøet ved å unngå unødvendige kjemikalier.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.