5 tegn på at mannen din fortsatt er vilt forelsket i deg

27/07/2021 11:12

Emma Sletta

Livsstil
Hvis du kan sjekke av flere av disse fem tingene, er det et veldig godt tegn på at mannen din fortsatt er veldig forelsket i deg.

Etter den første ville forelskelsen, begynner hverdagen å gå igjen, mitt i barn og stressende plikter i forholdet, kan det være vanskelig å vite om ens mann fortsatt elsker en. Men selv om forholdet har gått fra lystig forelskelse til roligere kjærlighet, betyr ikke det at ens utkårede har slått av kjærlighetsbryteren.

Ifølge psykologen Stan Tatkin er det mange indikasjoner på at mannen din fortsatt er veldig forelsket i deg og ikke går noe sted med det første, skriver Goodhousekeeping.

Her er fem tegn på at han har masse kjærlighet for deg:

1. Han legger bort elektronikken. Når mannen din kobler seg til datamaskinen og legger telefonen bort for å være sammen med deg, er det en enorm kjærlighetserklæring. Han koser deg foran jobb og venner en stund i en travel hverdag, og det må du bare nyte.

2. Han sier aldri det fryktede ordet som begynner med "s". Selv om du kan argumentere, og det krasjer, og mannen din kan bli sur og frustrert, truer han aldri med en skilsmisse. Han vet hvordan han skal diskutere på best mulig måte for forholdet.

3. Han gjør fortsatt en innsats for å overraske deg. Selv om du er vanskelig å overraske, fordi du er en kontroll freak med en hånd over kalenderen, prøver mannen din. Og nei det handler ikke om dyre gaver og eksotiske reiser, men om små ting som får deg til å smile og slappe av.

4. Han sier fornavnet ditt under sex. Hvis han sier fornavnet ditt i stedet for skatt eller lign når dere er intime, viser det at han er helt til stede med deg og ikke vil ha sex med noen andre. Øyekontakt og ønsket om å snakke om personlige ting er også en indikator på det samme.

5. Han vet at du hater å vaske opp, så han gjør det. Etter årevis med forhold vet han hva du liker og ikke liker. Hvis han virkelig elsker deg, tilpasser han seg de tingene som irriterer deg - selv om han kanskje ikke liker å vaske opp eller fikse toaletter eller noe annet.

 

 

 

Læs også:

Så enkelt: En rask måte å rengjøre ovnen på Et enkelt triks for å få ovnen til å glinse igjen ved å bruke en enkel ting.