5 ting du kan gjøre når du kjeder deg

20/09/2020

dagens.no

Livsstil
Sponset innhold

1. Høre en god lydbok

Å sette seg ned med en god bok er aldri helt galt, men hvis man ikke er den største lesehest kan man alltid høre boken bli lest opp med en god lydbok. 

Du kan enten sætte deg ned med en god podcast eller en klassisk lydbok og nytte litt eget selskap.

2. Bak noe godt

Lag en god brownie, ostekake eller cookies. En god bake økt er aldri helt galt, du ender jo alltid med noe godt å spise.

Før pleide jeg å finne på alle mulige rare oppskrifter, og oftest smakte det faktisk okay. 

3. Spill online

Dette er i hvert fall noe som får tiden til å gå, du får virkelig frem vinner genet ved å spille online, fordi man bare har så lyst til å vinne. 

Her er den perfekte siden du kan bruke til et online spill. Comeon er en veldig god casino, med de beste spill, her kan du fx bruke en bonus koden comeon bonus

4. Rydd klesskapet

Sett på noe høy bra musikk og rydd opp i hele klesskapet. Da går tiden grusomt fort og du får gjort noe du normalt aldri ville tatt deg tid til å gjøre. Kast eller gi bort de klærene du ikke bruker lenger, du kan gi det til fx fretex eller brukt butikker. Da gleder du nemlig også andre!

5. Ta en treningsøkt

Nå som vinteren nærmer seg og det begynner å bli kaldt ute er det perfekt med en liten treningsøkt. 

Trening er veldig bra og viktig for helsen din, så hvorfor ikke bare ta en halv time eller time med trening, når du allikevel kjeder deg.

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.