5 ting du kan gjøre på en søndag

20/09/2020 20:30

dagens.no

Livsstil
Sponset innhold

1. Vask hjemme

Tørk støv, vask alle gulv, kriker og kroker. Tenk så deilig å sette seg ned med søndagsfilmen og vite at du går inn i en ny uke med et skinnende rent hjem.

2. Spil på telefonen eller mobilen

Dette er i hvert fall noe som får tiden til å gå, du får virkelig frem vinner genet ved å spille online, fordi man bare har så lyst til å vinne. 

Det er mange gode nettsteder der du kan spille online, men nedenfor presenterer vi et nettsted der du til og med kan få en fin bonus. Dette er en av de bedre sider til å bete på diverse ting, her kan du fx også bruke bonus koden bet365 bonus

3. Rydd på rommet og i klesskapet

Det er nesten så man ikke kan gjøre dette for ofte, men husk (!!), ikke dra ut alle klærne på en gang fordi det blir totalt kaos. Ta en og en hylle eller skuff, brett alle klærne pent, sorter ut det du eventuelt aldri bruker eller som er gammelt og legg klærne pent på plass igjen.

Finnes det noen bedre måte å avslutte søndagen på, enn nydusjet i rent sengetøy?

4. Last ned nye apper

Jeg er alt for dårlig til å sjekke ut app-markedet. Det er så mange geniale apper som finnes der ut! Jeg blir helt glad av alle appene man kan få tak i. Dette skal jeg faktisk gjøre selv, nå ga jeg meg selv en god idé her.

Du kan også bruke tiden på å gjøre din Apple telefon spennende og pen med den nye oppdateringen. 

5. Ekstremister nye oppskrifter

Det er koslig å ta seg ekstra god tid med matlagingen i helgene! Let i nedstøvete kokebøker eller let på nett etter en ny, spennende oppskrift du vil prøve. Enten det er en middagsrett eller hvetebakst, har du noe å glede deg til når det er ferdig