6 uvanlige måter å gi en kvinne orgasme

25/07/2023 13:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinnes orgasme kan være et mysterium for mange.

Å finne det berømte "punktet" eller "knappen" kan også ha lagt press på både menn og kvinner.

Den svenske «sexinspiratør» Marika Smith mener at folk fokuserer for mye på selve samleiet i kvinners orgasmer.

I et intervju med svenske Expressen gir hun råd om hvordan man kan oppnå orgasme på en annen måte – og hvor viktig det er å ha kalde føtter mens man gjør det.

– Det er faktisk ganske vanlig at kalde føtter hindrer en kvinne i å få orgasme, sier Smith.

Smith mener at noe av det viktigste er å eliminere alt som kan stoppe en orgasme, og derfor kan kalde føtter være en av grunnene.

– Uansett hvordan du har sex, er det viktig å gi slipp på spenningen rundt orgasme, fordi spenning gjør orgasme umulig. En annen ting for å oppnå orgasme som kvinne er å sørge for at du har den sexen du ønsker og trenger for å komme, råder hun.

Her er hennes tips:

  1. Få henne til å slikke håndflaten din for å vise deg hvordan hun vil bli slikket.

  2. Klitoris sitt mest følsomme punkt beveger seg fra dag til dag. Se på klitoris som en klokke, ta på litt glidemiddel og stryk forsiktig rundt for å finne dagens «happy hour».

  3. Prøv å pust dere til orgasme. Ved å puste som om man allerede er midt i en orgasme – hvor luften går helt ned til magen, vil forberede kroppen på en orgasme.

  4. Ikke glem brystvortene. Ved å stimulere brystvortene sammen med klitoris vil sjansen for orgasme øke. Men har dere god tid kan også stimulering av brystvortene alene føre til orgasme.

  5. Vil man piffe opp sexlivet med leketøy tipser Smith om en stemmestyrt vibrator. Den er koblet til en mikrofon og vil vibrere i takt med stemmen. Dermed kan du faktisk snakke henne til orgasme.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.