7 menn avslører: Disse feilene begår kvinner alltid under et blowjob

23/01/2018 14:45

Anniken Hauge

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du kjenner igjen disse punktene, vil nok kjæresten din sette pris på om du tenker over metodene du bruker.

Det kan være litt vanskelig å finne ut av hva som føles godt når du gir en blowjob. Og ikke minst, hva som ikke føler godt i det hele tatt.

Men kanskje er det hjelp å hente her.

Yourtango har nemlig samlet en rekke feil mange kvinner begår når de gir en mann en blowjob. 

1. Du vil gjerne få det overstått.
Det er en rimelig følsom del av mannekroppen som er i spill under en blowjob. Derfor bør du håndtere penisen hans med varsomhet. Når du haster avgårde for å bli fortest mulig ferdig, risikerer du å bite eller klype. 

2. Du glemmer variasjonen.
Uansett hvor godt det går, så husk alltid å variere. Hvis du bare kjører munnen opp og ned i samme trivielle tempo, stopper det fort å være moro. Prøv deg frem med lepper, tunge og fingre, og finn ut hva som føles aller best for ham. 

3. Du glemmer kontakten.
Man skal ikke undervurdere hvor mye kontakt mellem partene kan bety under en blowjob. Husk å se ham i øyene av og til, smil til ham, gi ham et kyss. Det blir fort litt distansert hvis du bare ligger mellom bena hans og ser på penisen.

4. Du vil kline etterpå.
Uansett hvor deilig han synes det er å kysse deg – og hvor deilig det er at du vil suge ham – så er det to ting som nødvendigvis ikke trenger å kombineres. Hvis han virkelig ikke har lyst til å kysse deg etterpå, er det ikke noe vits å presse ham til det.

5. Du bruker tennene dine.
Du leker virkelig med ilden hvis du er typen som bruker tenner under en blowjob. Det kan blir en svært ubehagelig opplevelse for han hvis han plutselig kjenner de spisse tennene dine mot den følsomme penisen sin. Så vær sikker på at han liker det før du tar tennene i bruk.

6. Du gir uttrykk for at du ikke har lyst.
Det kan godt være at du ikke er typen som er så glad i å gi blowjobs. Hvis det er tilfelle, bør du enten la være eller gjøre en real innsats for at det ikke skinner gjennom. Ingen liker å få en blowjob fra en som lyser at han eller hun virkelig ikke har lyst.

7. Du gjør det halvhjertet.
Hvis du gir ham en blowjob, så gjør det ordentlig. Hvis han føler at du egentlig ikke gidder eller bare gjør det av plikt, så gjør ikke det ham tent. Hvis du er i tvil om hva som er godt for ham, så ikke vær redd for å spørre. Han vil garantert gladelig guide deg litt til en bedre opplevelse for dere begge.