8 ting bare folk som elsker å være alene forstår

06/09/2020 17:46

Emma Sletta

Livsstil
Mens alenetid er en straff for noen mennesker, er det ren glede for andre. Er du forvirret, les det her.

Det som virker rart for noen mennesker er ganske naturlig for andre. Dette gjelder for eksempel med alenetid - noen elsker å være alene, mens andre vil gjøre mye for å unnslippe ensomhet.

Du kjenner sikkert noen som for det meste ønsker å være alene og ikke trenger andres selskap. De vil sannsynligvis være i stand til å nikke i anerkjennelse av nedenfor, og du kan lære litt mer om disse menneskene ved å lese videre.

1. Det er greit å dra hjem før alle andre

Du er egentlig ikke mye for mange mennesker, og du ofte ønsker å pensjonere seg. Og nei, det er ingen skjult agenda bak tilbaketrekningen din, du vil bare dra hjem.

2. Du liker å jobbe kreativt

Folk som liker å være alene har vanligvis også kreative prosjekter som de liker å bruke mye tid på.

3. Ingen planer er fet

En kveld uten planer er en veldig god kveld, og hvis det er en hel helg er det enda bedre. Ingen avtaler eller forpliktelser er like.

4. Å reise alene er toppen

Du liker å ta tur eller ferie uten selskap. Og nei, det betyr ikke at du er mentalt ustabil eller ulykkelig.

5. Syv timer med Netflix på rad er ok

Det høres kanskje ut som mye tid uten å snakke med noen andre, men det er ikke for deg som bryr seg om alenetid. Du føler ikke trang til å argumentere underveis - enten det er serie, filming, nyheter eller reklame du ser på.

 

6. Å dele er ikke alltid det beste

Mens mange vil si det er et spørsmål om å dele en middag eller en flaske vin, du trenger ikke nødvendigvis føle det slik. Når du er alene, kan du lage akkurat den retten du liker og drikke vinen du elsker - uten å tenke på noen andre.

7. Det er godt å være selvstendig 

Uavhengighet er en god egenskap. Hvis det er én ting du kan si om folk som elsker å være alene, er det at de alltid er uavhengige mennesker.

8. Du jobber best med andre uavhengige mennesker

For det meste får de som elsker alene tid mest mulig ut av det med andre som føler det på samme måte. Det handler om å få tid og rom for hva du liker - å være alene.