Advarer mot hotellsjampo: Her er den bekymringsfulle grunnen

03/08/2023 16:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En hotellsjef kommer nå med en advarsel.

En hotellsjef oppfordrer folk til ikke å bruke sjampo på hotell av en bekymringsfull grunn. Ved å dele innsikt fra tiden hennes på forskjellige hoteller, har TikToker @travelinghotelmanager fremhevet den ene tingen hun aldri bruker når hun bor på et hotellrom.

I en viral video som så langt har fått over 730 000 visninger, forklarte manageren hvorfor du bør unngå sjampoene, balsamene og kroppsvaskene som tilbys på hotellene – og det er ikke fordi hun har en sensitiv hodebunn.

"Når du sjekker inn på rommet ditt og går inn i dusjen og du ser sjampoflaskene, er de vanligvis i full størrelse. Vi har sjampo, balsam og kroppssåpe. Her er et tips til deg: Bruk aldri disse," sa hun , legger til:

"Hvorfor? Fordi de ikke er trygge. De kan gå av og den forrige gjesten kan legge hva som helst i dem. De kan legge hårfarge, blekemiddel eller noe annet i disse flaskene, så bruk dem aldri."

Hotellsjefen foreslo at du alltid skulle ta med din egen hårpleie i reisestørrelse for å unngå risikoen for ikke å vite hva som er i flasken.

"Hvis du ikke tar med din egen, gå ned til resepsjonen og be om et nytt sett eller til og med de små flaskene."

I kommentarene til videoen stilte noen spørsmål ved hvor sannsynlig det var at noen ville fylle en flaske med en mystisk væske og la den stå på et hotellbad.

"Kan du fortelle oss om et spesifikt tilfelle der noen faktisk gjorde dette?" spurte en bruker.

"Jeg tar alltid med mine egne toalettsaker. Jeg bruker ikke engang de små flaskene. Jeg bryr meg ikke om de er forseglet eller ikke," sa en annen, mens en tredje skrev:

"Jeg har alltid trodd det. Jeg tar alltid med mine egne og forteller mine kjære at de ikke skal bruke dem."

Tidligere hotellsjef Melissa Hanks har tidligere uttalt at hun så Nair – et velkjent hårfjerningsprodukt – og «Gud vet hva» i flaskene.

Læs også: