Alt hundeeiere vil vite: Her er tegnene på at hunden din elsker deg

11/09/2023 23:30

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er noen åpenbare tegn på hvordan hunden din oppfører seg når den elsker deg.

Det er mange grunner til at hunder er det mest foretrukne kjæledyret, og en av disse grunnene er at de hele tiden viser oss sin kjærlighet, enten det er gjennom godbiter eller klemmer.

Alle hunder har forskjellige egenskaper avhengig av rasen. Men du har kanskje ikke sett dette subtile tegnet på at hunden din prøver å vise deg sin kjærlighet.

Vi vet allerede at når de «klapper» oss mens vi klapper dem, klapper de oss tilbake som et tegn på kjærlighet.

Å sette en pote på deg er et tegn på at de elsker deg og stoler på deg. Vi vet også at hunder opplever en økt hjertefrekvens når de er sammen med sine favoritthundevenner.

Det skriver Mirror.

Men visste du at hundevennen din også kan prøve å gå deg i hælene som et tegn på kjærlighet?

Selv om det er morsomt å se hunden din prøve å få deg til å "bli i flokken", er dette en oppførsel forankret i kjærlighet.

Gjeterhunder tar jobben sin veldig seriøst og vil ikke at noen skal gå seg vill. Når din lille venn vokter deg, betyr det at de betaler oppmerksomhet og legger merke til hvor du skal - og de vil beskytte deg.

UK Kennel Club avslørte også at hunden din også vil følge deg hvis den elsker deg. Som sosiale dyr elsker hunder å være sammen med andre.

Hvis hunden din følger deg overalt, er det et tegn på at de stoler på og elsker deg, og at du får dem til å føle seg trygge.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.