Begrav et egg og en banan i hagen: Se magien skje

24/04/2024 23:12

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Egg og bananer brukes oftest hjemme på kjøkkenet som mat, men i virkeligheten kan de også brukes i hagen.

Imidlertid kan både egg og bananer gjøre underverker for plantene dine, og å bruke dem i hagen krever ikke mye av en grønn finger.

Hagearbeid kan noen ganger virke som et vanskelig spill, spesielt hvis du ikke har mye erfaring i feltet ennå. Mange planter krever mye omsorg og ernæring, for ikke å nevne vann og sol.

Vel, det gjør planting og hagearbeid mye mer effektivt. Å hvordan? Egg er et flott og naturlig alternativ til gjødsel i jorda. Når eggene lander, frigjør de næringsstoffer i jorden som styrker planterøttene og forhindrer mugg.

Hva med bananer? Som du vet, er bananer fulle av kalium, som er et veldig viktig næringsstoff for både planter og mennesker.

Ta ønsket plantekrukke eller velg et passende sted i blomsterbedet. Legg et lag jord omtrent fem centimeter tykt. Legg deretter et rått egg i midten sammen med en banan.

Legg et nytt lag med ny jord på toppen og plant ønsket plante. Når egget og bananen endelig lander i jorden, fôrer de planten med næringsstoffer som faktisk får den til å blomstre.

Så neste gang du har bananer som råtner, kan du bruke dem ute i hagen.

Nedenfor kan du se et klipp med trikset.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.