Bilist avslører ukjent triks med påfyllingslokk

18/09/2023 17:30

Emma

Livsstil
Foto: Shutterstock.com / Tiktok
Foto: Shutterstock.com / Tiktok
En bruker på det sosiale mediet TikTok har delt en video der han viser et «triks» med bilens drivstofflokk som mange ikke er kjent med.

En sjåfør har blitt sjokkert over å finne ut at han har fylt drivstoff på bilen feil siden han fikk lisensen. Det har blitt klart at enheten på innsiden av drivstoffpåfyllingsdekselet tjener et formål.

Justin, som er navnet på mannen som har delt videoen på det sosiale mediet TikTok, delte sin forbløffende oppdagelse om drivstoffpåfyllingslokket som han alltid har trodd var ubrukelig.

I videoen viser han at han først fjernet panseret fra bilen, som for å fylle tanken med drivstoff. Deretter peker han på et lite «rom» på selve drivstofflokket, som han så setter korken i.

Deretter sier han i en voiceover: "38 år på denne jorden, og jeg har nettopp lært dette."

Foto: Tiktok

Den originale videoen som har blitt delt av @milltj01 har gått viralt på internett. Den har allerede fått mer enn en million visninger, og mer enn 45,000 brukere har klikket på "Like" -knappen for videoen. 

Etter å ha sett det virale klippet på TikTok, er det flere andre som også har fått en åpenbaring, hvoretter de har prøvd «trikset» på sine egne biler.

En person som kommenterte under brukernavnet @aketton lagt igjen en kommentar til den originale videoen, og skrev: "Nei, jeg er ikke enig i det. Oh my days."

Han viste også sine 64.000 følgere at bilen hans også har et spor på baksiden av drivstoffpåfyllingslokket, der selve tanklokket kan plasseres mens du fyller drivstoff på bilen.

Man skulle nesten tro at han ikke kunne forstå at det faktisk kan gjøres, da han hastet til en annen bil for å se om "trikset" også fungerte på andre biler.

Foto: Tiktok

I hans andre forsøk var det ikke et lite hull hvor han skulle plassere hetten. I stedet var det en på selve panseret, slik at du kunne henge den på drivstoffpåfyllingslokket.

Så sa han: "Hvordan visste jeg ikke det? Jeg pleier bare å la den henge og dingle."

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.