De fleste nordmenn har det liggende i kjøkkenskapet: Den kan fjerne stygge riper i tregulvet

03/10/2023 17:30

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Lei av de stygge ripene på gulvet? Da er det bare å se seg litt rundt på kjøkkenet.

I jakten på å bevare det skinnende utseendet på tregulv, møter mange mennesker uunngåelige riper og merker.

Men det er en uventet løsning på dette problemet - valnøtter!

Valnøtter, som vanligvis er en deilig matbit, kan nå bli ditt hemmelige våpen mot irriterende tregulvmerker. Magien med valnøtter er at de inneholder naturlige oljer og fargestoffer som kan bidra til å eliminere eller redusere forekomsten av riper og merker på tregulv.

Slik fungerer det: Ta en vanlig valnøtt og kutt den forsiktig i to. Bruk deretter innsiden av valnøtten til å gni over riper eller merker på tregulvet. Valnøttolje trenger inn i treet og bidrar til å gjenopprette farge og utseende.

Dette trikset er ikke bare effektivt, det er også overraskende enkelt og billig. Du trenger ikke å investere i dyre rengjøringsprodukter eller profesjonelle gulvbehandlinger. Alt du trenger er en valnøtt og litt tålmodighet.

Så neste gang du møter ekle riper på tregulvet, må du prøve dette valnøtttrikset og se de fantastiske resultatene selv. Det er en morsom og naturlig måte å fornye tregulvet på, og det kan spare deg for både tid og penger.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.