Derfor bør du helle eddik i toalettet før du legger deg

02/08/2023 20:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er mange ting du heller vil rengjøre enn toalettet, men et rent toalett er noe gjestene dine vil sette spesielt stor pris på.

Men her kommer et triks som gjør livet litt lettere sammenlignet med å rengjøre toalettet.

Noe som ofte får badet til å føles ekkelt og skittent, er når toalettet er påvirket av gulbrun misfarging som siver inn i porselenet.

Noen ganger må man skrubbe skikkelig lenge for å bli kvitt flekker, kalk og plagsomme bakterier. Men det finnes metoder for raskt og enkelt å kvitte seg med ting som ellers ikke blir borte.

Og du trenger ikke engang å ty til sterke rengjøringsmidler som sender giftstoffer og kjemikalier ned i avløpet.

Ved å bruke eddik i stedet kan du få et miljøvennlig, effektivt og ikke minst økonomisk triks som gjør at toalettet føles som nytt.

Grunnen til at eddik virker er fordi det er en sur løsning. Syren i eddik er spesielt effektiv for rengjøring.

Den kan trenge inn i de inngrodde flekkene og avleiringer i toalettet og løfte dem fra overflaten av toalettsetet slik at de lett kan skrubbes bort.

Du trenger med andre ord ikke å jobbe veldig hardt i det hele tatt. Trikset er sett mer enn 10 millioner ganger på YouTube, og i kommentarfeltet er mange takknemlige for tipset.

"Jeg sjekket toalettet syv timer senere og alle flekkene var helt borte! Til og med flekkene på bunnen av toalettsetet var borte," skriver en bruker og fortsetter:

"Toalettet mitt ser helt nytt ut! Det var nesten ikke noe arbeid! Takk du deler dette.

Nedenfor kan du se en video av det smarte trikset:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.