Derfor bør du putte tannkrem i toalettet ditt: Resultatet er sjokkerende

20/03/2023 12:49

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Tannkrem er en vanlig husholdningsartikkel som vanligvis brukes til å pusse tennene og forbedre munnhygiene. Men visste du at tannkrem også kan brukes til å rengjøre toalettet?

Ifølge en artikkel på One Good Thing av Jillee, kan tannkrem være en effektiv måte å fjerne flekker på toalettet. Tannkrem kan bidra til å bryte ned flekker og gi en renere overflate på toalettet.

Slik gjør du det:

  • Påfør en liten mengde tannkrem direkte på flekken på toalettet.

  • La tannkremen sitte på flekken i minst 10 minutter.

  • Bruk en toalett børste til å skrubbe bort flekken.

  • Skyll toalettet grundig med vann.

Det er viktig å merke seg at tannkrem bare skal brukes på flekker på toalettet, og ikke på hele overflaten. Tannkrem kan være for hard til å brukes på hele overflaten og kan skade overflate materialet.

I tillegg bør du alltid teste tannkremen på en liten, skjult del av toalettet før du bruker den på en synlig del av overflaten. Dette kan hjelpe deg med å avgjøre om tannkremen passer for ditt spesifikke toalett.

Til slutt, husk å opprettholde en vanlig rengjørings rutine for toalettet ditt. Bruk av tannkrem kan bidra til å fjerne flekker, men det er fortsatt viktig å bruke vanlige rengjøringsprodukter og regelmessig vedlikehold for å holde toalettet hygienisk og rent.

Oppsummert kan tannkrem være en effektiv måte å fjerne flekker på toalettet. Bruk av tannkrem kan være en overraskende og praktisk løsning på vanlige problemer på badet.