Det tar bare 5 minutter: Denne japanske metoden for ryggsmerter deles over hele verden

23/05/2024 01:10

Emma

Livsstil
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Trikset gir deg også bedre holdning og reduserer fettet rundt midjen.

Ryggsmerter har gradvis blitt den store offentlige sykdommen. Og gode råd er dyrt når ryggen er ertende. Skal du holde deg rolig, trene, ta smertestillende, få massasje eller noe annet?

Den japanske legen Toshiki Fukutsudzi har prøvd i 10 år å knekke koden for hvordan man kan unngå ryggproblemer.

I den mannlige legens siste bok, som er svært populær i Asia, snakker han om en metode han har utviklet for å forhindre dårlig holdning, motvirke ryggproblemer og styrke magemusklene. Det skriver Positivemed.com.

Og metoden skal ikke bare gjøre underverker for ryggen din, men også få midjefettet, som fordamper og etterlater deg med en smalere midje.

Hvis du har en dårlig rygg, se en lege før du engasjerer deg i den japanske teknikken.

Det er rapportert at trikset skal være ekstremt effektivt hvis du bruker noen minutter daglig på å utføre metoden.

Slik gjør du det:

1. Rull opp et håndkle i en tykk pølse. Sett et bånd rundt pølsen for at den skal beholde formen. Legg deg på en flat og hard overflate - for eksempel på gulvet eller en hard sofa (ikke senger og sofaer). Plasser håndkleet der ryggraden er buet rett ved korsryggen. Det er viktig at håndkleet legges riktig.

2. Plasser føttene skulderbredde fra hverandre med tærne pekende innover. Strekk armene over hodet, håndflatene ned og de små fingrene skal berøre hverandre. Du bør holde deg i denne stillingen i fem minutter. I begynnelsen kan det skade ganske mye, men resultatet er best hvis du kan holde ut i alle fem minuttene. Det blir enklere og enklere hver gang du prøver.

3. Det beste resultatet kommer hvis du bruker metoden tre ganger om dagen i fem minutter i noen uker.

Du kan også se videoen med Toshiki Fukutsudzi her:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.