Dette kjæledyret passer best for deg ifølge stjernetegnet ditt

25/10/2017 20:30

Anniken Hauge

Livsstil
Vurderer du å skaffe deg et kjæledyr, men lurer på hvilket? Svaret finnes kanskje i stjernene

De fleste skaffer seg kjæledyr som hund, katt eller kanin, men det kan jo være at en papegøye eller en rotte egentlig hadde passet bedre for deg?

Det viktigste å tenke på når du skal få seg et nytt kjæledyr, er at det passer med personligheten og livsstilen din, hvilket er tett knyttet til stjernetegnet du er født i, ifølge Sun Gazing

Stjernetegnet gir deg en svært unik tilnærming til hvem du er på mange forskjellige nivåer, inkludert hvilket kjæledyr du passer best sammen med

Det skal vi derfor se nærmere på nedenfor:

Væren (21. mars - 20. april)
Hund. Væren er kjent for å være veldig rett på sak, energisk og aktiv. En hund er det perfekte kjæledyret for en vær, fordi hunder, som væren, elsker å leke og gå på tur.

Med en hund vil du alltid ha en trofast følgesvenn med deg overalt.

Tyren (21. april - 21. mai)
Gris. En tyr trenger et smart kjæledyr, som til tider også kan klare seg selv. En gris passer godt fordi de er både oppegående og uavhengige, og de vil aldri forstyrre en tyr som hater å bli avbrutt.

Selv om en katt eller en hund kunne passet bra, gir en mindre vanlig men søt gris, mye mer oppmerksom til en tyr, hvilket den elsker.

Tvillingen (22. mai - 21. juni)
Papegøye. Papegøyer elsker å snakke, og sammen med tvillingens store behov for oppmerksomhet er dette en perfekt match! Tvillingen vil aldri kjede seg eller føle seg alene med en vittig fugl ved sin side, som de kan prate med dagen lang. 

En papegøye vil også gjenta alt de lærer, hvilket vil si at tvillingen alltid har overtaket. Dette utelukker enhver maktkamp eller sammenstøt mellom de to.

Krepsen (22. juni - 23. juli)
Katt. Folk født i krepsens tegn har den rette typen omsorg og takknemlige holdning som en katt krever. Kattens evne til å roe seg ned og være hjemme, passer godt med krepsens hjemmekjære livsstil. 

Krepsen er følelsesmessig intelligent nok til å ikke forvente eller kreve for mye av en katt, så når lille pus hopper opp på fanget for å få litt kos, er både katten og krepsen i sitt ess. 

Løven (24. juni - 23. aug)
Hest. En naturlig født leder trenger et kjæledyr som samsvarer med deres nåde, styrke og kongelig nærvær, uten å skulle prøve å overvinne dem. Hester er blant de mest standhaftige, sterke, solide, intelligente og majestetiske dyrene som finnes ute.

De krever også mye vedlikehold og 'grooming', men en løve vil ikke se på det som bortkastet jobb, for hvis hesten deres ser bra ut, vil det gjenspeiles på eieren.

Jomfruen (24. aug - 23 sept) 
Fisk. En fisk er det perfekte kjæledyret for et jomfruen, som ofte er bekymret for noe og hater stress. De trenger ikke å lure på hvor kjæledyret er eller hva det trenger. I tillegg er det enkelt stell med en fisk, som verken har pels, blir skitten eller trenger annen lignende oppmerksomhet. 

En svømmende fisk er også noe som er pent og behagelig å se på, hvilket bidrar til at jomfruen kan slappe av og bare nyte synet. 

Vekten (24. sept - 23. okt)
Due. Vekten er en håpløs romantiker  som ser det vakre i alt. Det ultimate dyret som symboliserer både skjønnhet og uskyld, er en ren hvit due. Selv om den alltid fredelige og pålitelige vekten ville klart seg bra med hvilket som helst kjæledyr, så skal det være noe godt å hvile øynene på.  

En ren, snøhvit due dekker alle skjønnhetsbehov for vekten, og passer derfor best som kjæledyr for dem.

Skorpionen (24. okt - 22. nov)
Slange. Et stjernetegn som er synonymt med transformasjon, trenger et kjæledyr som også kan forvandle seg selv. Slanger skifter skinn regelmessig, og blir tradisjonelt sett på som symboler for helbredelse, gjenfødelse og transformasjon.

Hvis en skorpion får seg en slange som et kjæledyr, vil ovennevnte symbolikk avspeile skorpionens sanne natur også. 

Skytten (23. nov - 21. des) 
Skilpadde. Et stjernetegn som er kjent for å alltid være på tur eller på reise, og som sjelden er hjemme lenge av gangen. Skytten trenger derfor et dyr som ikke krever mye vedlikehold. 

Skilpadder trenger i utgangspunktet ingen menneskelig interaksjon, og så lenge de har varme, filter og lys tilgjengelig, kan de klare seg fint alene i korte perioder.

Steinbukken (22. des - 20. jan)
Det spiller ingen rolle om det er katt, hund, gris, hest eller hva som helst, så lenge dyret er renraset (eller ser ut som det er), så vil en steinbukk ha det fint med nesten hvilket som helst kjæledyr.

Det er fordi steinbukken er veldig fokusert på statussymboler og utseende, så med mindre dyret virkelig er det det ser ut til å være, så er det ikke noe for en steinbukk.

Vannmannen (21. jan - 19. feb)
Mater de hjemløse dyrene. Det er ikke noe annet stjernetegn som er i nærheten av elske individuell frihet så høyt som vannmannen gjør. De ønsker derfor å ikke bli bundet av ansvaret som følger med et kjæledyr, og de vil heller ikke ta friheten vekk fra dyrene. 

Det er i deres natur å være omtenksomme og sjenerøse mot dyr i nød, hvilket gjør at et kjæledyr føles feil for en vannmann. De heller vil bruke tiden sin på dyr som virkelig trenger det. 

Fiskene (20. feb - 20. mars)
Kanin. Fiskene er det mest sensitive stjerntegnet, og de som er født i dette tegnet er veldig emosjonelle og fysisk reaktive.

De trenger derfor et myk, kosete, stille og søtt kjæledyr, som passer sammen med deres delikate natur. En kanin er derfor perfekt for en fisk som vil kose og kjæle.