Dette lar hun ligge i skoene over natten – se når skoene på magisk vis blir som nye igjen

20/11/2023 09:00

Sofie

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
En genial metode for å gjøre skoene så gode som nye igjen har nå sett dagens lys.

En metode for å friske opp sko har gått verden rundt på sosiale medier. Når du har hatt et par sko lenge, kan de lett fortsatt se flotte ut på utsiden, men innsiden er som regel en annen sak.

De kan stinke inni, og den ubehagelige lukten i skoene kan være en pinlig utfordring som kan påvirke både oss selv og de rundt oss.

Det finnes imidlertid en enkel og effektiv løsning på dette problemet. En kvinne har delt en video på YouTube der hun bruker natron for å gjøre skoene "nye" igjen.

Natron har en utrolig evne til å absorbere vond lukt, og derfor er det ideelt å ha i skoene over natten. For å unngå å skitne til skoene tar hun to stykker kjøkkenpapir og putter i natron.

Så legger hun papirhåndklestykkene som har natron i skoene sine.

Du kan se hvordan du gjør det i videoen nederst i artikkelen.

Neste morgen, fjern forsiktig natron fra skoene og fjern eventuelle rester i skoene. Dette er både en enkel og økonomisk fordelaktig måte å fjerne lukten fra skoene på.

Med disse enkle trinnene kan du enkelt fjerne lukt fra skoene dine og friske dem opp for å være komfortable og velduftende.

Du kan se hvordan det bør gjøres i videoen nedenfor:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.