Dette "programmet" på vaskemaskinen kan tørke klærne dine på rekordtid

31/07/2023 09:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Programmet gjør at klærne tørker mye raskere enn vanlig.

Internett er fullt av tips, og i 2023 vil en stor del av dem handle om hvordan du kan spare penger i det daglige.

Spesielt vask og tørking av klær er et av de mest populære temaene, men la oss si det med en gang: mange av disse triksene er enten lite nyttige, ganske vanskelige å utføre eller i verste fall kan de faktisk risikere å gjøre livet ditt dyrere.

I Storbritannia, kjøper innbyggerne tørkestativ i tonnevis for å spare energi på tørketrommelen.

Men som de fleste sikkert vet av bitter erfaring, kan det være en langvarig prosess å ha klærne hengende på tørkestativ til de er helt tørre – spesielt hvis du ikke har så mye plass og bor i f.eks leilighet.

Renholdspersonligheten Mrs. Hinch har svimlende 4,6 millioner følgere på Instagram-profilen hennes, og faktisk er mange av brukerne hennes så dedikerte at de har startet sine egne sosiale mediegrupper der de deler sine egne tips og triks når et problem dukker opp, noe Hinch har ikke ikke akkurat komme med et tips for.

I en av disse gruppene på Facebook har en kvinne kjøpt et tørkestativ (sannsynligvis for første gang i sitt liv) og spør hva "trikset" er for å bruke dem riktig.

Flere brukere er enige i spørsmålet, siden de etter eget utsagn har prøvd alle tips og triks de kunne finne, men likevel ikke klart å redusere tørketiden på stativet nevneverdig.

Medlemmene i facebookgruppen var ikke sene med å dele sine erfaringer, og det var rask enighet om at den beste måten å få klær til å tørke raskere starter i vaskemaskinen.

Som en bruker skriver: «Ekstra spinn er alt, det er utrolig hvor mye vann som kommer ut, virkelig merkbart på ting som jeans og hettegensere.

En annen bruker skriver at hun også bruker den ekstra sentrifugeringen, men at det også er viktig å ikke overfylle vaskemaskinen ved bruk av sluttprogrammet.

Til slutt anbefaler en annen bruker å bruke høstvinden som en gratis energikilde.

Når det ennå ikke er frost i luften, kan ifølge henne en dag ute i vinden gjøre underverker for tørketiden.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.