Du er skilt og klar for kjærligheten: En guide til å navigere på datingmarkedet som nyskilt

14/06/2023 09:14

Mikkel Preisler

Livsstil

Merk: Denne artikkelen inneholder en tilknyttet lenke der vi mottar en liten provisjon hvis du benytter deg av tilbudet

 Egenkjærlighet og selvforståelse: Før du dykker tilbake til datingverdenen, er det viktig å sørge for at du har helbredet de følelsesmessige sårene fra skilsmissen din. Gjør deg selv en tjeneste ved å ta deg tid til selvrefleksjon, finne ut hva du virkelig vil ha i et forhold, og elsk deg selv først.

Kommunikasjon: Vær ærlig og tydelig i kommunikasjonen, både om skilsmissen og dine forventninger til fremtidige forhold. Det kan være vanskelig å snakke om skilsmisse, men det er en viktig del av historien din som har formet deg.

Sett grenser: Nå som du starter denne nye fasen i livet ditt, kan det være en god tid å vurdere hvilke grenser du vil ha i dine kommende forhold. Dette kan omfatte alt fra hvor mye tid dere vil bruke sammen til hvordan dere vil håndtere konflikter.

Ha et åpent tankesett: Din neste partner vil sannsynligvis være forskjellig fra eksen din, og det er greit. Vær åpen for nye typer mennesker og opplevelser, og gi deg selv lov til å eksperimentere litt.

Ta det med ro: Du har kanskje lyst til å hoppe rett inn i et nytt forhold, men det er viktig å gi deg selv tid til å bli kjent med den andre personen og ikke forhaste deg inn i noe. Hvert trinn i prosessen er verdifullt, så husk å nyte reisen, ikke bare destinasjonen.

Følg denne korte guiden og se om du finner kjærligheten igjen.

God jakt!