Du har en skjult flaskeåpner i bilen: Nesten ingen vet hvor den er

10/03/2024 11:00

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Hvem har ikke vært i bilen og trengte en flaskeåpner? Faktisk har alle biler en skjult flaskeåpner for kapsler. Men nesten ingen kan dette nyttige trikset.

Det er mange ting du kan bruke til å åpne en flaske. Det kan være alt fra lightere og bordkanter til ølkasser eller andre flasker.

Det er imidlertid ikke alle som kan finne ut av dette – og det er ikke alltid du har disse tingene for hånden heller.

Dette kan spesielt vise seg å være tilfelle hvis du sitter i bilen. Her vil det være vanskelig å åpne en flaske hvis det ikke er en passende gjenstand tilgjengelig. Du vil ikke skade bilen din, men faktisk er det en skjult flaskeåpner i hver bil.

Den "skjulte" flaskeåpneren skal kun brukes når kjøretøyet står stille og ikke beveger seg. For å åpne flasken må du bruke sikkerhetsbeltet, og det må selvfølgelig være på når du kjører.

Hvem kan nå finne ut hva som er involvert når det kommer til den skjulte flaskeåpneren i bilen? Visuelt minner objektet ganske mye om en klassisk flaskeåpner.

Dette er selvsagt metalldelen av selve sikkerhetsbeltet, som egner seg perfekt til å åpne en flaske med det rektangulære hullet i midten.

Så hvis du føler deg tørst i bilen, ha en flaske klar, men ingen flaskeåpner: stopp bilen, ta av deg sikkerhetsbeltet og du har den perfekte flaskeåpneren for hånden.

Med metalllåsen kan du enkelt åpne en flaske: sett den inn som en vanlig åpner med hullet på, trykk oppover, og flasken åpnes. Husk imidlertid å kun bruke den til alkoholfrie drikker.

Og selv om du som passasjer må åpne en flaske, skal det selvsagt fortsatt ikke skje mens bilen er i bevegelse. På den annen side må du alltid holde til siden slik at du kan ta av sikkerhetsbeltet.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.