Du har gjort det feil hele livet: Slik fyller du oppvaskmaskinen slik at ALT blir rent

27/12/2022

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Screenshot / TikTok
Foto: Screenshot / TikTok
Kjenner du også til problemet med skitten oppvask etter vask? I så fall bør du lese med her.

Det eneste som er mer slitsomt enn et fjell med oppvask er om tallerkenene og bestikket ikke blir rent etter en tur i oppvaskmaskinen.

Men nå har livsstilspåvirkeren Mallory Hudson delt en enkel metode for å sikre at alle tallerkener og bestikk kommer skinnende ut av oppvaskmaskinen hver gang. Dette gjør hun på den populære plattformen TikTok. Det skriver Express.

Mallory, som i skrivende stund har over 158 000 følgere, delte trikset med videoteksten:

"Få rent oppvask med hver vask".

Videre sa hun også: «Jeg skal vise deg hvordan du setter i oppvaskmaskinen slik at serviset ditt faktisk blir rengjort. Øverste hylle skal ha alle glassene, krusene, bollene og alle slags plast eller Tupperware.

Mallory begynner med å fylle glassene langs høyre side av oppvaskmaskinstativet og sette dem opp ned. Hun begynner deretter å stille bollene sine nedover i midten, ved å bruke pinnene til å holde hver gjenstand.

Start bakerst

Tupperware og glassbeholdere er plassert sidelengs langs høyre side av stativet, med større gjenstander bak og mindre gjenstander foran:

"På den nederste rillen, start bakerst og jobb deg frem med bakepanner, gryter og tallerkener," sa Mallory og fortsatte: "Plasser bestikket i sideholderen vendt oppover".

Hun plasserer stekebrettene horisontalt langs baksiden av metallstativet, og fyller deretter grytene hun må vaske. Disse er plassert opp ned, med håndtakene pekende mot fronten av enheten.

Deretter plasserer Mallory platene sine i det nedre stativet, og sørger for at hver enkelt holdes oppe i sin egen seksjon av metallpinnene.

Ønsker du å ta del i dette og mange andre tips, finner du profilen hennes ved å trykke her.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.