Ekspert advarer: Du har drukket te feil

31/05/2023 09:50

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vi har dårlige nyheter, fordi en etiketteekspert og tidligere kongelig butler har advart mot å gjøre dette når du drikker te.

Te og kjeks er en av de tingene som bare går sammen. For mange er det ingenting bedre enn et varmt brygg med noen deilige, søte godbiter ved siden av.

Men hvis du er en fan av kombinasjonen, viser det seg at du kan drikke te feil, ifølge etiketteekspert og tidligere kongelig butler Grant Harrold.

Han har sjokkerende avslørt at du aldri bør dyppe favoritt kjeksen din i den nybryggede koppen din. Grant snakket på vegne av Slingo og sa:

"Vi bør aldri dyppe noe i koppene våre med te. Hvis du dypper en kjeks i teen din, vil det endre smaken på teen, du vil få litt kjeks i bunnen av den, og det hele blir bløtt."

Han la til: "Du vil ikke gjøre det. Ideen med en kopp te er at du nipper til og nyter den."

I følge etiketteeksperten, hvis du ikke kan motstå å dyppe kjeksen inn i brygget ditt, så er bare én kjeks "nok". Til mange briters skuffelse la han til:

"To er definitivt nok, men tre er overbærende". Når det er sagt, vil vi ikke dømme deg.Ulykker skjer. For mange er en sjokoladekjeks høyden på nytelse, men som Grant påpeker kan det være utrolig rotete – derfor anbefaler han å velge en vanlig kjeks hvis du må dunke.

Han sa: "Digestive kjeks er en toppfavoritt så vel som enhver sjokoladekjeks. Men sjokolade kan være rotete, og du vil ikke se ut som om du nettopp har vært på Willy Wonkas sjokoladefabrikk.

"Jeg vil foreslå en vanlig kjeks. Og hvis du vil presse båten ut litt mer, og være litt mer stilig med kjeksvalget ditt, kan du velge Duchy Originals."

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.