Ekspert avslører genialt triks: Hvordan gjøre hvite sko hvite igjen på et blunk

02/05/2024 06:35

Sofie

Livsstil
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Er de hvite skoene dine ikke spesielt hvite lenger? Med dette tipset kan du gjøre dem hvite igjen og dermed gi dem nytt liv.

Mange kjenner frustrasjonen med hvite sko som mister glansen og blir skitne. Når det skjer, er de ikke lenger like attraktive å ha med i antrekkene ens.

En ekspert har imidlertid delt et smart tips som effektivt kan gjenopprette den opprinnelige hvitheten til skoene. Dette trikset innebærer bruk av to vanlige husholdningsprodukter.

En TikTok-bruker ved navn SneaksCool1 viste i en video hvordan han renser sine hvite Vans som hadde blitt skitne. Videoen ble avsluttet med å vise de strålende hvite skoene.

I videoen ser du først SneaksCool1 plassere skoene i en kjøkkenvask og skylle dem under kaldt vann. Deretter tar han en flaske med oppvaskmiddel og sprayer den på skoene og bruker også en svamp.

Med svampen skrubber han skoene grundig, hvoretter han skyller dem igjen. Han anbefaler å gjenta skrubben hvis det anses nødvendig.

Foto: TikTok

Mens skoene fortsatt er fuktige, dekker han dem med toalettpapir, forsiktig plassert over stoffet på skoene. Skoene får deretter tørke i solen.

Etter tørking fjerner han toalettpapiret, og avslører de oppfriskede hvite skoene. Han demonstrerer dermed hvordan man enkelt kan revitalisere hvite sko i stedet for å kaste dem.

Flere fans har rost TikTok-brukeren for å dele dette trikset, og noen har til og med prøvd det selv med gode resultater.

Foto: TikTok

"Wow, det er et godt tips! De ser bra ut," kommenterte en bruker videoen.

"Det fungerer virkelig. Jeg prøvde det på mine hvite Vans og jeg elsker resultatet," sa en annen.

Noen brukere syntes imidlertid metoden var litt for tungvint og krevende.

"Jeg kaster mine i vaskemaskinen med blekemiddel, setter den på programmet for hvite, tar dem ut og lar dem tørke på rommet mitt og de ser fine ut," skrev en person.

Til det svarte SneaksCool1 ganske enkelt "Nei."

Foto: TikTok

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.