Ekspert bekrefter: Så ofte bør du bytte BH

11/11/2022 11:21

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
En BH-ekspert har delt sjokkerende innsikt i hvor lenge BH-ene dine skal vare, og den er overraskende kort- men det er enkle tips for å forbedre levetiden.

Er du en av de mange som fortsetter å bruke den samme BH-en du har eid i over et tiår? Dette er sannsynligvis et godt tegn på at det er på tide å kaste den i søpla, og begi deg inn i undertøysverdenen. 

Når vi vet at noen av oss bruker BH-ene våre lenger enn vi liker å innrømme, har BH-eskpert hos det luksuriøse undertøysmerket Pour Moi delt sin ekspertise på hvor lenge BH-en din skal vare - og de enkle tipsene for å forbedre levetiden. Og la oss bare si at sannheten får vår vane til å føles litt ekkel.

Når han snakket til Mirror, satte undertøysteknolog Lois Siciliano rekord med den sjokkerende sannheten. 

Hun hevder at Bh-er ikke skal vare lengre enn tolv måneder, og kan droppes så tidlig som ni - og det er en gyldig grunn til det.

Lois forklarte: “Vi anbefaler å bytte ut BH-en din hver niende til tolvte måned, og siden kroppen endres regelmessig, bør du definitivt ikke bruke en BH fra forrige tiår.” 

Heldigvis delte teknologen viktig informasjon om hvordan du kan få undertøyet til å vare litt lenger - og det vil ikke koste deg en krone ekstra. 

Hun fortsatte: “Den beste måten å få BH-en din til å vare lenger er ved å ta vare på den ordentlig, noe som kan gjøres ved å vaske BH-ene - dette er virkelig den beste måten å vaske BH-er på og det er den eneste feilsikre og miljøvennlige alternativet. 

“Ved overdreven vask ved høye temperaturer eller på en ikke-fint syklus, vil de elastiske fibrene over tid strekke seg, og forkorte levetiden til BH-en din. 

“Vi anbefaler at du vasker alt undertøy og badetøy for hånd, for å beholde den orginale passformen og støtte mye lenger. 

“Men det er spesielt viktig å håndvaske plagg som inneholder en ståltråd, fordi du ikke bare reduserer levetiden til BH-en, du kan også skade vaskemaskinen hvis tråden kommer ut. 

“Å håndvaske BH-en din kan være enda raskere enn å bruke en maskin. Nei virkelig!”

Mens Lois oppfordrer oss alle til å kaste ut gammelt undertøy, ønsker vi utvilsomt å forsikre oss om at vi har på oss den best passende bh-en. 

Hun forklarte: “Det er viktig å kjøpe en BH med riktig båndstørrelse. Mange kvinner gjør denne feilen og kjøper størrelser som er for store for dem. Hvis båndstørrelsen på BHen er mye større, vil den ikke støtte brystet ditt riktig eller gi løftet som kreves.