TV-kokk James Martin har delt den overraskende grunnen til at folk bør unngå å lagre eggene sine i kjøleskapet.
Ifølge den tidligere lørdagskjøkkenverten absorberer egg alle smakene fra kjøleskapet, noe som kan påvirke smaken av eggene selv, så vel som andre matvarer.
Han snakket om hvorfor du ikke bør la eggene ligge i kjøleskapet, og heldigvis kom han også med et svar på hvor du bør oppbevare dem i stedet.
"Alle egg er porøse - det er derfor du ikke bør legge dem i kjøleskapet, fordi de absorberer alle smakene fra kjøleskapet. Hvis du for eksempel har trøffel, legger vi den i en bolle med ris i restauranten og legger eggene på toppen og klamrer oss til film og lar den stå over natten," forklarte han.
"Når du koker eggene om morgenen til frokost for kunder, får du trøffel eggerøre, men det er ingen trøffel i det," la han til.
Ifølge Fødevarestyrelsen bør du «oppbevare hele egg på et kjølig, tørt sted, ideelt sett i kjøleskapet, til du bruker dem».
Eggleverandører og produsenter har nylig slitt på grunn av mangel forårsaket av stigende kostnader og utbrudd av fugleinfluensa.
Lidl, for eksempel, begynte å rasjonere salg av eggbrett for å forhindre at hyllene ble tomme.