Ekspert: Her bør du aldri oppbevare eggene dine i kjøleskapet

31/07/2023 06:30

Sofie

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mange av oss har oppbevart eggene våre helt feil - nå deler en ekspert en måte å få dem til å vare lenger.

En ekspert har advart mot å gjøre det vi alltid har gjort når det kommer til hvordan vi organiserer kjøleskapet vårt.

Selv om de fleste av oss setter melken i dørhyllen til kjøleskapet og eggene i holderen på kjøleskapsdøren, er dette kanskje ikke det rette stedet. Når det gjelder å holde dem ferskere lenger, er det et riktig og feil sted å sette dem.

Eksperten, Chris Beasley, deler sine gode råd om hvordan du bør legge eggene dine i kjøleskapet slik at de varer lenger.

«Egg lagres best ved konstante temperaturer», sier Chris, ifølge The Sun. Kjøleskapsdøren er en av de varmere delene av kjøleskapet, og temperaturen endres etter hvert som den åpnes og lukkes utover dagen.

Derfor anbefaler Chris at du bør unngå å legge eggene dine i kjøleskapsdøren.

I stedet bør du plassere eggene dine på øverste eller midterste hylle, da de holder seg ferskere her. Dette er fordi de holder den kjølige temperaturen.

Hvis du ikke oppbevarer eggene i kjøleskapet i det hele tatt, er det på tide å bryte den vanen.

"Å holde eggene dine i kartongen i kjøleskapet er den beste måten å holde bakterier under kontroll".

Dette er skrevet av The Sun.

Og hvem elsker ikke ferske egg? Så det gjelder å ta de gode rådene til seg, og legge eggene på øverste eller midterste hylle, slik at du sikrer langvarig friskhet.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.