Eksperter: Du har spist ristet brød feil hele livet

Foto: Shutterstock.com

Du tror kanskje det ikke finnes noen "riktig måte" å spise ristet brød på - men det kan være det uansett.

Du tror kanskje at du er en kulinarisk veiviser, men noen ganger er selv ekspertene feil på kjøkkenet. Noe så enkelt som å lage pasta kan være galt etter at toppkokker avslørte tipsene sine for den italienske maten.

Les også

Breiviks far reagerer på Rettsaken: ”Anders kommer aldri ut”

Når det gjelder kokende egg, har vi tydeligvis også gjort det galt. Nå, for å spare oss for forlegenheten, har eksperter avslørt hvordan man spiser ristet brød - og på denne måten er en game-changer. 

Det skiver DailyStar.

Pundits på EatDette sa at du kan heve smaken av ristet brød basert på måten du holder brødet på.

– Først må du sørge for at toppingen består opp-ned-testen. Hvis det er tilfelle, spis brødet dit med toppen ned slik at smaksløkene dine får mest mulig ut av opplevelsen med det rista brødet. Dette strider helt mot reglene (ha ha), men stol på oss, sier ekspertene.

I andre matråd ble det tidligere avslørt at britene har spist sine Yorkshire puddinger feil.

Tidligere har en tidligere KFC-arbeider fortalt vidt og bredt om hvordan man får gratis mat og tre andre hemmelige tips.

Josh, iført sin gamle KFC cap, sa at det er enkle måter å få mer ut av måltidet ditt, og delte det med sine TikTok-følgere.

Han begynte med å si: "Hvis du ikke vil ha en drink, kan du bare bytte den ut mot en annen siderett. Da jeg jobbet der, visste bokstavelig talt ingen når de bestilte."

Skal du begynne å snu brødet din fra nå av?

Les også

Ekspert forklarer: Dette betyr det hvis du våkner opp med 'morgen brød'