Emma bygde hus i skogen for bare 10.000 kroner: Vent til du får se inn

20/06/2024 23:00

Mikkel Sletta

Livsstil
Foto: YouTube
Emma lever drømmen sin.

I jakten på det perfekte hjemmet er preferanser forskjellige fra person til person.

Mens noen drømmer om store hus og herskapshus og jobber hardt for å realisere disse drømmene, foretrekker andre mer beskjedne hjem.

Emma har alltid ønsket å bo nær naturen, og akkurat nå har hun realisert boligdrømmen for kun 10.000 kroner.

Hjemmet hennes, bygget av naturlige materialer som gips og leire, minner mange om hyttene som finnes i The Shire fra Ringenes Herre.

Livet i skogen er ikke alltid lett, men det setter ikke Emma ut av kurs. Hun bærer vann fra elven til hjemmet sitt og hogger sin egen ved - alt hun liker å gjøre.

Inne i hennes ydmyke hjem er det en peis og store vinduer uten gardiner som slipper inn det naturlige lyset. Takdesignet er et kunstverk i seg selv, og det gir Emma en følelse av harmoni.

Utenfor hytta finner du komposttoalett og badekar oppvarmet ved bål. Disse elementene utfyller hennes naturlige livsstil og gir en autentisk opplevelse av å være i ett med omgivelsene.

Emmas hjem er utvilsomt et eventyrhjem for alle som deler hennes kjærlighet til naturen og ønsker å leve i harmoni med den. 

Det er nok også derfor hjemmet til Emma har fått så mye oppmerksomhet verden over. Du kan se det på bildene under, og ellers er det flere imponerende opptak i videoen, som du finner under bildene.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.