Emma gikk ned 30 kg med enkle livsstilsendringer: Nå avslører hun hvordan hun gjorde det

20/09/2023 14:30

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Emma har gått ned 30 kg med enkle endringer i livsstilen. Nå avslører hun hvordan hun oppnådde det fantastiske vekttapet.

Emma Frances Goode ble glad da hun fant ut at hun var gravid med sin første sønn.

De påfølgende ni månedene tilbrakte hun i en konstant tilstand av utmattelse, og det var derfor hun regelmessig endte opp med å spise snacks med høyt kaloriinnhold.

Etter hvert som søtsuget ble verre, ble vekten og smertene hennes også. Det endte med at hun måtte slite med å komme seg ut av sengen, eller gå en tur rundt i nabolaget.

Til tross for spenningen og gleden hun følte da hun fødte lille Harvey, visste den 26 år gamle kvinnen at noe manglet i livet hennes. Dette er skrevet av The Sun.

I et forsøk på å finne den «gamle Emma» som ofte var ute og løp eller løftet vekter på treningssenteret, bestemte hun seg for å endre livsstil.

Dette har hun lykkes veldig med, da Emma i dag veier rundt 30 kg mindre enn hun gjorde den gangen. I tillegg har hun også gått ned fire størrelser i klær, i tillegg til at hun føler seg mer komfortabel enn hun noen gang har gjort.

"Jeg har alltid vært en veldig aktiv person gjennom hele livet mitt, men da jeg ble gravid avtok det og jeg følte meg tung og utslitt," sa hun til News.com.au.

"Jeg har alltid hatt lyst på søtsaker og jeg begrenset meg ikke i det hele tatt. Jeg ønsket å nyte denne spesielle tiden i livet mitt.

"Jeg elsker sjokolade og jeg ville ha sjokolademousse hver dag. Jeg ville ha ostekake, sjokolademelk og generelt alt med sukker."

Foto: Instagram

Etter fødselen ble det imidlertid for mye av det gode for Emma, ​​som derfor valgte å snu livet hennes. Hun gjorde dette med en rekke veldig enkle livsstilsendringer:

  • Gå turer med sønnen i barnevognen

  • Gjør lett husarbeid med Harvey i en bæresele

  • Bruk bokser med mat som lette manualer

I tillegg har hun naturligvis også sett nærmere på kostholdet sitt, da det først og fremst var det som var synderen.

I stedet for å spise usunn snacks, begynte hun å spise mat med lavt fettinnhold og proteinrik mat med mye karbohydrater.

Samtidig sørget hun for at hun alltid var i kaloriunderskudd, noe som betyr at hun spiste færre kalorier enn hun forbrente. Blant sine tips til kostholdet har hun avslørt disse:

  • Bytt ut fullmelk med skummet melk

  • Bruk avokadoolje i stedet for olivenolje

  • Spis mager margarin i stedet for smør

  • Spis protein til hvert måltid

Den unge kvinnen ønsker å være et godt eksempel for sønnen sin, og har derfor holdt fast ved sin sunnere livsstil. Men hun har ikke gitt opp sjokolade, som er favorittmaten hennes.

"Jeg er ikke typen som begrenser meg, og jeg spiser fortsatt sjokolade hver dag," sa den unge moren.

"Det var veldig små skritt, men det gjorde en enorm forskjell."

Emma delte hele reisen sin på Instagram, hvor hun følges av flere tusen mennesker. Hun vil minne folk på at det ikke finnes noen «quick fix».

"Hver morgen har du to valg: å fortsette å sove og drømme, eller å våkne og jage dem. Vær utholdende med ernæring og trening, og resultatene vil komme," sa hun.

Foto: Instagram