En mor gikk ned 74 kilo: Endret en enkelt ting som de fleste mødre gjør

18/03/2023

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Privat
Foto: Privat
Hun fikk sjokk da vekten plutselig viste 159 kilo. Hun visste at det var på tide å gjøre noe, men hun visste ikke at løsningen var så enkel.

Til sønnens superheltbursdag slet 33 år gamle Casey Gemmell med å passe inn i et Batman-kostyme i størrelse 5XL. Og da hun så et bilde av den nakne kroppen sin, hadde hun problemer med å kjenne seg igjen.

Og det var ikke så overraskende, for amerikanske Casey Gemmell hadde over en lengre periode anstrengt seg voldsomt. Vekten viste plutselig 159 kilo, skriver den britiske avisen Metro.

Det fikk tobarnsmoren til å stoppe opp og ta en avgjørelse. Nå ville hun ned i vekt.

Casey Gemmell begynte å tenke på hva hun spiste. Det ble klart for den travle moren at hun spiste altfor mye mat fordi hun gjorde noe som mange andre foreldre også gjør.

"Barna mine ble aldri ferdige med maten, så jeg spiste restene på tallerkenene deres i tillegg til min egen mat. Vanligvis var det takeaway eller hurtigmat," forteller Casey til Metro.

Hun er overbevist om at hennes dårlige vane med å spise barnas rester er skyld i hennes massive overvekt.

Og da hun droppet restene, startet en diett og lastet ned en løpeapp, skjedde det noe.

I dag er Casey 37 år og vekten er nesten halvert. Hun har gått ned 74 kilo og ser flott ut i superheltkostymer. Og viktigst av alt, hun føler seg som en superhelt.

Foto: Instagram

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.