Få gjør det: Alle bør putte dette i oppvaskmaskinen sin en gang i måneden

14/11/2023 15:00

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det bør gjøres en gang i måneden.

Har du noen gang tenkt på at oppvaskmaskinen også trenger en skikkelig rengjøring? Selv om den vasker serviset hver dag, kan selve oppvaskmaskinen bli skitten og kreve en grundig rengjøring.

Her er et enkelt triks som vil hjelpe deg å holde oppvaskmaskinen ren og effektiv.

Slik gjør du det

For å holde oppvaskmaskinen i toppform må du først strø 50 gram natron på bunnen av maskinen. Deretter tilsetter du eddik i rommet der du vanligvis heller oppvaskmiddel. La nå oppvaskmaskinen gå en hel syklus uten oppvask i. Etter dette er oppvaskmaskinen din igjen ren og fri for kalk.

Hvor ofte bør jeg gjøre det?

Dette trikset bør gjentas omtrent annenhver måned for å sikre at oppvaskmaskinen din alltid er ren og effektiv. Hvis du aldri har prøvd denne metoden før, er det definitivt verdt å prøve den.

Hvorfor er det viktig?

Regelmessig rengjøring av oppvaskmaskinen din sikrer ikke bare at den fungerer optimalt, men det kan også forlenge maskinens levetid.

I tillegg kan en ren oppvaskmaskin forbedre resultatene av oppvasken slik at oppvasken alltid er skinnende ren.

Så neste gang du tenker på husholdningsrengjøring, husk at oppvaskmaskinen også kan trenge litt ekstra oppmerksomhet. Med dette enkle trikset kan du enkelt og effektivt holde oppvaskmaskinen i toppform.

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.