Fem ting bare jenter som vokste opp med storebrødre vil forstå

28/01/2021 14:53

Emma

Livsstil
Du kan ikke klare deg uten dem, men de inkriminerer også. En storebror er en spesiell gave til alle jenter.

Du kan ikke velge storebroren din, og du vil holde fast ved ham resten av livet.  Noen ganger hater du ham, og noen ganger er han den beste. Han kan erte og være lærerik, men han nan også være beskyttende og omsorgsfull venn.

Dagens.dk har laget en liste over ting som bare jenter som vokste opp med en eller flere storebrødre kan gjenkjenne. 

1. Du har dekket over ham for foreldrene dine. Enten han hadde fest eller hadde en jente i rommet mens mamma og pappa var på ferie, reddet du huden hans. Du hadde nok til å holde foreldrene i gang og gjøre opp små løgner. Men han ville gjort det samme for deg.

2. Du elsket minst en av hans venner. Du var veldig nysgjerrig og interessert da han hadde venner på besøk og å overnatte fordi han alltid hadde en litt fin venn som var veldig sjarmerende. 

3. Du fikk ikke lov til å bestemme hva som skal ses på TV eller hørt i bilen. Din eldre bror trodde han skulle diktere TV-innholdet fordi han alltid hadde fjernkontrollen, og i bilen var han alltid i forsetet eller bak rattet, som han mente gjorde ham til DJ.

4. Han forsynte deg og dine venninner med alkohol. Broren din var ikke blek for å hjelpe deg med en brandert ved å kjøpe alkohol som du kunne drikke med vennene dine, selv om du egentlig ikke var gammel nok. 

5. Du har fortsatt skader fra kamper med ham. Uansett hvor mange ganger foreldrene dine gjorde det klart at gutter ikke kan slå på jenter, klarte han alltid å finne et smutthull for å erte deg ved å trekke deg inn i hestehalen, kile deg eller kjempe med deg. Og ja, det var gøy, men du har noen arr eller humper gjennom årene.