Først nå innser folk at de har brukt BH-er feil hele livet

13/11/2023 23:00

Sofie Hansen

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Folk har blitt forvirret etter å ha oppdaget at de faktisk har brukt BH feil til nå, ifølge en stylist som delte BH-tips som har "endret livet hennes".

Hvis du bruker BH-er, har du sikkert opplevd utfordringen med å finne det rette undertøyet som passer perfekt til bysten din.

Noen ganger kan koppen være litt for løs, og andre ganger stikker bøylen ubehagelig inn i armhulene etter flere timers bruk.

Men visste du at disse tegnene faktisk indikerer at du bruker BH-en feil?

Ifølge en stylist og tidligere ansatt i luksusundertøy, har omtrent 80 prosent av de som bruker BH ikke riktig størrelse for brystene, noe som resulterer i problemer som vi egentlig ikke burde oppleve.

Stylisten, som heter Kenzie, delte en video på TikTok der hun delte tips til bh-tilpasning som «forandret livet hennes», og hun håpet at de ville hjelpe andre med å finne den ideelle passformen.

De tre viktige punktene

De tre avgjørende punktene I videoen, som ble lagt ut på kontoen hennes @stylingwithkenzie, påpekte hun:

"80 prosent av dere som ser på denne videoen har feil bh-størrelse, og jeg skal forklare hvorfor. Min første jobb etter college var i en luksusundertøysvirksomhet der vi ble opplært til å passe kvinner i bh-er - og jeg vil dele alt jeg lærte i den treningen.»

"Nummer én - passformen til BH-båndet er kritisk. Båndet skal løpe parallelt rundt korsryggen din, og du bør ikke kunne trekke det ut mer enn to tommer. Mange kvinner får båndstørrelsen helt feil fordi de er bekymret om stramhet, men over tid vil BH-en din strekke seg, så når du prøver en BH for første gang, pass på at du fester den til den løseste kroken, ikke den strammeste.»

Hun fortsatte:

"Nummer to - cupstørrelsen. Passformen til koppen påvirkes av båndstørrelsen din. Når båndstørrelsen endres, endres også cupstørrelsen. Så for hver båndstørrelse du går ned, gå opp en cupstørrelse. Hvis brystene dine stikker ut eller kommer ut på sidene, eller hvis bøylen ikke er behagelig, er koppene dine sannsynligvis for små. Hvis BH-en din synker, rynker eller til og med har hull, er skålstørrelsen din for stor. Overraskende nok er det ikke stroppene som gir støtte, det er cupene og båndene som gir støtte i BH-en din.»

"Nummer tre - skålformen din er veldig viktig. Det er over 25 forskjellige bh-stiler, men de mest populære butikkene har bare fem. Det betyr at du kanskje har på deg en t-skjorte-BH akkurat nå, men bryststørrelsen din, brystposisjonen og brystformen er bedre egnet til en balconette eller stupe-BH. Ved å velge riktig BH-form vil bysten din se mer løftet og glatt ut, og viktigst av alt, du vil føle deg mer komfortabel og støttet," la hun til.

Brukerne heier og takker

Mange brukere på TikTok uttrykte sin begeistring over de nyttige tipsene i kommentarfeltet.

En person skrev: "Dette er veldig nyttig! Flott video, takk!", mens en annen var enig: "Godt råd! Så sant."

En tredje skrev: "Jeg har overflødig brystvev i midten av koppen og rommet på toppen," og fikk Kenzie til å svare: "Det kan være en indikasjon på at du trenger en annen stil!"

Kilde: Mirror

Læs også:

Norsk duo med trist melding Duoen kommer nå med en trist melding.