Folk er i sjokk: Her er tegnene på at partneren din er utro mot deg

21/08/2023 15:30

Emma Sletta

Livsstil
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ekspert har avslørt de åpenbare tegnene på at partneren din er utro - og noen kan sjokkere deg.

Oxford-kandidat Macken Murphy har blitt en viral sensasjon på TikTok etter å ha snakket om forhold, ekteskap og utroskap.

Som en del av studiene dykket han ned i hvorfor folk jukser og oppdaget at det ofte er et resultat av et ønske om variasjon og å "knytte bånd".

Han la til at tekniske hemmeligheter, ny forfengelighet og å unngå å snakke om en bestemt person alle kan være indikatorer på utroskap.

Macken Murphy foreslo at menn "vil at flere partnere skal ha flere partnere." Ønsket kommer tilsynelatende fra "evolusjonære fordeler i vår forfedre."

Han fortsatte med å fremheve noen interessante forskjeller mellom mannlig og kvinnelig utroskap.

– Kvinner er ofte seksuelt motiverte, men de er også følelsesmessig motiverte. Kvinner er mye mer sannsynlig å være forelsket i deres hemmelige affære sammenlignet med menn. De er mye mer sannsynlig å være følelsesmessig fri fra partneren sin under en affære, hevdet han.

– Det er urovekkende, men mange menn som er helt fornøyd med kona si, tar likevel den uheldige avgjørelsen om å begå utroskap – det er en forskjell vi ser. Ja, menn er mer motivert til å være utro og kvinner har en tendens til å være mer følelsesmessig involvert i saker, men dette er gjennomsnittlige forskjeller, legger han til.

Macken Murphy hevder at det er mange indikatorer på utroskap, men ofte vil folk ha en følelse av hvem partneren deres jukser dem med.

– Ofte når en person blir utsatt for utroskap, har de en intuisjon om hvem den hemmelige elskeren er. Hvis du har noen i tankene, ta dem opp rundt partneren din og se om de vil endre emnet, sier han.

Eksperten la til at en annen grunn til bekymring kan være hvis partneren din plutselig har begynt å interessere seg for fitness og livsstil.

I kommentarfeltet er folk sjokkerte, men samtidig takker de for informasjonen.

«Dette gjorde vondt i magen», skrev en.

– Mener du virkelig det? Det hadde jeg aldri gjettet, skrev en annen.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?